Foto: Het Klooster

Gratis online zangsessie ‘Huiskamer Helden’ deze keer Nederlandstalig!

Woerden - Met het project Huiskamer Helden helpt Het Klooster iedereen van de ‘lockdown blues’ af te komen door samen online te zingen. De vorige editie stond in het teken van de rockband Queen. Deelnemers werden verrast door het docenten-team van Het Klooster dat als online band de begeleiding verzorgde tijdens de laatste medley.

Op het YouTube kanaal van Het Klooster is hier een video van te zien.

Deze nieuwe Nederlandstalige editie is voor de liefhebbers van Brigitte Kaandorp, Annie M.G. Schmidt en Ramsey Shaffy. Onder begeleiding van zangdocent en koordirigent Agnes Loonstra en Jacqueline Engelhard als co-host gaat het weer een feestje worden. Als leuke extra gaan deelnemers dit keer kennismaken met een bijzondere zangtechniek genaamd ‘creaken’.

De derde editie van Huiskamer Helden zal via Zoom plaatsvinden op maandag 19 april om 20.00 uur. Ook bij deze editie gaat het vooral om de lol van het zingen, iedereen kan dus meedoen, zangervaring is niet nodig. Aanmelden voor de sessie kan via de website van Het Klooster.

Deelnemer Huiskamer Helden: ‘”Wat ontzettend leuk om mee te doen, bijzonder om samen te zijn en een uitgelezen manier om zonder gêne de tweede stem te oefenen!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden