<p>Een dagpauwoog.</p>

Een dagpauwoog.

(Foto: André van Kleinwee)

40-jarig IVN Woerden houdt fotowedstrijd en iedereen kan meedoen

Woerden - IVN Woerden nodigt amateurfotografen uit om tussen 1 april tot 21 juni foto’s te maken van de natuur in de gemeente Woerden. De mooiste foto’s zijn vanaf 26 september te zien in NME-Centrum InBredius op het Landgoed Bredius. De prijzen zijn cadeaubonnen van Vestingstad Woerden, ter waarde van 150, 100 en 50 euro. Ingezonden foto’s worden beoordeeld door ervaren Woerdense fotografen.

De opdracht is even simpel als uitdagend: maak de mooiste natuurfoto in de gemeente Woerden. Natuur is een breed begrip: het gaat niet alleen om planten en dieren, maar ook om landschappen, oevers en water. De inzendingen worden beoordeeld op technische aspecten, maar compositie, creativiteit en originaliteit wegen net zo zwaar mee. Meer informatie en meedoen? Kijk op ivn.nl.

40-jarig jubileum
Natuurvereniging IVN Woerden bestaat in 2021 40 jaar. Al 40 jaar brengt het IVN het publiek en de leden door excursies en activiteiten voor de jeugd in contact met de natuur en dragen de werkgroepen bij aan de onderhoud van het landschap. De viering van dit jubileum is voor de vereniging een aanleiding om door deze fotowedstrijd publiek en fotografen te laten genieten van de natuur in en om Woerden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden