<p>&quot;In gedachten zien we Woerdy stiekem al op zijn ponton staan. We kunnen niet wachten!&rdquo; </p>

"In gedachten zien we Woerdy stiekem al op zijn ponton staan. We kunnen niet wachten!”

(Foto: indebuurt)

Woerdense VakantieWeek mikt hoopvol op de zomer

Woerden - Hoopvol en optimistisch zijn ze bij de Woerdense VakantieWeek. Zodra de evenementen weer door mogen gaan verwacht de organisatie een aangepast programma neer te kunnen zetten in Woerden. “De draaiboeken liggen klaar, we staan in de startblokken. We kijken momenteel hoopvol naar de fieldlabs: experimenten waarmee vele partijen hun best doen om het festivalseizoen, live concerten en voetbalwedstrijden met publiek weer van de grond te krijgen.”

“Het vaccineren is gestart en optimistische scenario’s schetsen een zomer waarin weer veel mogelijk zou kunnen zijn. Ook wij zijn hoopvol,” laat de organisatie weten in een bericht op de website. Al weken liggen de draaiboeken klaar en ook de contacten met sponsoren en leveranciers houdt de organisatie naar eigen zeggen warm.

Wel houdt de organisatie rekening met aanpassingen die nodig zijn om de week veilig en volgens de dan geldende regels te kunnen organiseren. “We zoeken naar het meest optimale scenario dat recht doet aan het echte Woerdense VakantieWeek-gevoel en dat ook financieel verantwoord is.” Hoewel gemeenten nog geen vergunningen toekennen in afwachting van de regels, is de vergunning voor het evenement wel al aangevraagd.

Wanneer de 67ste Woerdense VakantieWeek gaat plaatvinden weet nog niemand. ”Dankzij onze lange ervaring zijn we flexibel en kunnen we heel snel in actie komen zodra we weten of en hoe de Week mag worden gehouden. We hoeven pas vrij laat definitieve keuzes te maken over het programma en de inrichting van het veld. We zijn optimistisch dat we een mooie Woerdense VakantieWeek kunnen neerzetten. In gedachten zien we Woerdy stiekem al op zijn ponton staan. We kunnen niet wachten!”

Zodra er meer bekend is lees je dat op vakantieweek.nl, in de krant en op indebuurt.nl/woerden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden