Foto: Oranjevereniging Harmelen

Wie heeft op Koningsdag het mooist versierde huis van Harmelen?

Harmelen - Oranjevereniging Harmelen organiseert dit jaar een wedstrijd rondom het mooist versierde huis in het dorp. Ook is er vanaf 10.00 uur een kinderspeurtrocht en een fietstocht in de omgeving, samen met andere dorpen in de regio (zie de website voor de routes). 

“Op Koningsdag vieren we de verbinding met elkaar en ook dit jaar zal het anders zijn dan andere jaren. Vanuit huis gaan we er wederom een mooi Woningsfeest van maken. Naast alle maatregelen, proberen we toch enkele Koningsdagactiviteiten kunnen plaats vinden. Het zou het mooi zijn als we dit jaar Harmelen tijdens Koningsdag levendig kunnen maken met mooie huis versieringen. De Oranjevereniging organiseert een wedstrijd, kijk voor de spelregels en de prijs op oranjeverenigingharmelen.nl of in het kleintje Koningsdagboekje!”

Om 10.00 uur wordt er, vanuit de deuropening of vanaf het balkon, gezamenlijk het Wilhelmus gezongen. “Speel je een instrument of wil je het Wilhelmus met je speaker draaien? Zorg ervoor dat je er klaar voor bent om 10.00 uur.” Meer info op oranjeverenigingharmelen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden