<p>Nathalie van Vliet met haar familie voor de geopende winkel Hout Detail & Cadeau.</p>

Nathalie van Vliet met haar familie voor de geopende winkel Hout Detail & Cadeau.

(Foto: eigen foto)

Nathalie (20) opent eigen winkel aan de Kalverstraat in Harmelen

Harmelen - Een lichtpuntje in deze donkere tijd, noemt ze het zelf. De 20-jarige Nathalie van Vliet heeft vorige week de deuren geopend van haar winkel Hout Detail & Cadeau aan de Kalverstraat in Harmelen. Een droom die uitkomt, nadat ze jarenlang met veel plezier als bijbaantje in winkels werkte. “Zo heb ik ook mijn passie voor het verkopen gevonden.”

Na ruim twee weken verbouwen en inrichten was het zover: de winkel Hout Detail & Cadeau kon gisteren, op maandag 19 april, de deuren openen. Een openingsfeest zat er door de coronamaatregelen natuurlijk niet in, maar er werd wel op speciale wijze een lintje doorgeknipt. “Mijn ouders hebben me geholpen en gesteund met alles. Vandaar dat ik hen wilde betrekken bij het doorknippen van het lintje,” vertelt Nathalie. 

“Mijn ouders hebben samen een transportbedrijf met een knijperauto genaamd Transportbedrijf Van Wensen V.O.F.. Ik had bedacht dat mijn vader het lintje, dat mijn moeder, broertje, vriend en ik vasthouden, doorknipt met zijn knijper. Dit vind ik veel leuker dan een bekende Nederlander die met een schaar het lintje doorknipt.” In het pand aan de Kalverstraat moest veel gedaan worden. “Samen met mijn ouders, vriend en vrienden hebben we het tot een mooi eindresultaat kunnen brengen.”

Een praatje onder genot van koffie en thee
Hout Detail & Cadeau verkoopt kinderspeelgoed, woondecoratie en huishoudartikelen. Nathalie: “Bij mij staat klanttevredenheid op nummer 1, in de winkel is daarom ook een koffietafel te vinden. Iedereen mag aanschuiven voor een gezellig praatje onder genot van een lekkere kop koffie/thee.”

Speelgoedmandjes voor kinderen
In de winkel staan speelgoedmandjes die kinderen kunnen vullen voor hun verjaardag. “Vul je mandje, vertel het aan familie, vriendjes en vriendinnetjes, zij kunnen dan een het cadeautje kiezen uit jouw gevulde mandje. Zo krijg jij de dingen die je graag wil hebben voor je verjaardag. Ook verkoop ik huiden en vachten, denk aan koeienhuiden als vloerkleed , schapenvachten als decoratie en konijnenhuidjes. Ik ben een enorme dierenvriend ik wil daarom ook vermelden, dat de dieren niet speciaal voor hun huid/vacht geslacht worden.”

 Hout Detail & Cadeau
De naam Hout Detail & Cadeau bedacht Nathalie in september 2020. “Toen graveerde en personaliserende ik houten bordjes. Dit doe ik nog steeds en deze zijn ook te koop in de winkel. De naam vind ik erg leuk vandaar dat ik er voor gekozen heb deze ook voor de winkel te gebruiken.”

Een winkelafspraak maken kan via 06-18219208 (bel of WhatsApp) of houtdetail-cadeau.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden