Foto ter illustratie

Gezelligheid, spelletje en koken: kom jij helpen bij de kookclub?

Woerden - Elke woensdag komt een groepje jongvolwassenen (20-40 jaar) met een licht verstandelijke beperking bij elkaar in De Plint om samen te kletsen, te koken en te eten. Door corona heeft dit lang stil gelegen maar omdat elkaar ontmoeten voor deze doelgroep heel belangrijk is, start Hart voor Woerden deze groep weer op. Er is plek voor nieuwe vrijwilligers.

In eerste instantie wordt er nog niet gekookt, maar wel gezellig gekletst en een spelletje gespeeld. “Binnenkort breiden we het weer uit naar ook samen koken en samen eten. Je mag elke week komen maar om de week kan natuurlijk ook. Lijkt het je leuk om samen met andere enthousiaste vrijwilligers deze groep te ondersteunen? Je bent altijd samen met een andere vrijwilliger en je bepaalt samen wat je gaat doen en koken. Ook zorg je dan voor het recept en de boodschappen. Je bent niet elke week aan de beurt, maar één keer per drie weken ongeveer. Afhankelijk van je eigen wensen. Zonder koken en eten starten we om 18.30 uur, met koken om 16.45 uur. Om 19.45 uur gaan de deelnemers weer naar huis. De groep kent elkaar goed, staat altijd open voor nieuwe mensen en houdt van een lolletje. Er zijn ongeveer 8 deelnemers per keer.”

Heb je hart voor deze doelgroep? Kom dan eens kijken! Wil je meer info? Bel gerust met Ellen Vossen: 06-21169074 of mail e.vossen@hartvoorwoerden.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden