Lucienne Miltenburg kookt met een deelneemster
Lucienne Miltenburg kookt met een deelneemster (Foto: Mirjam Gijsbertsen)

Koken met tienermeiden in Harmelen!

Harmelen - Om de week, op dinsdagavond, ruikt het heerlijk in Het Dorpshuis Harmelen. Er wordt dan gekookt en gegeten met een clubje meiden. 

In deze speciale tijd is er veel weggevallen voor pubers, sporten gaat niet of nauwelijks door, school is aangepast en sociale dingen zijn beperkt. Veel jongeren maken een lastige tijd door. Met dit in het achterhoofd zijn Mirjam Gijsbertsen en Lucienne Miltenburg gaan kijken wat er wél mogelijk was voor deze groep. Dat is koken en eten met tienermeiden geworden. 

“We maken gezonde, eenvoudige gerechten, en eten dat met elkaar op. Het ontmoeten en verbinden staat centraal. De meiden een onbezorgde, leuke avond bezorgen is het doel. We koken ongeveer drie avonden met een clubje meiden en starten vervolgens met een nieuwe groep.” Dit initiatief wordt gefinancierd door het sharefonds en is voor de deelnemers dus gratis. 

Voor de volgende ronde zijn er nog een paar plekjes open, dus heb je interesse om mee te doen of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Luuskooktvanalles@gmail.com. De nieuwe groep start eind mei en de avonden beginnen om 16.45 en duren tot 19.30 uur. Neem ook eens een kijkje op Instagram!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden