Foto: Conno Bochoven

Inloophuis start weer met wandelen op maandagmiddag

Woerden - Het is weer mogelijk om op maandagmiddag met een groepje te wandelen vanaf Inloophuis ‘Leven met kanker’ onder leiding van Antonio del Rosario. De eerste wandeling is op maandag 3 mei. De wandeling is net als de andere activiteiten van het Inloophuis bedoeld voor iedereen die te maken heeft met kanker. 

‘Meestal wordt er een uur gewandeld maar het kan korter als dit net wat te ver is, soms wordt er voor degenen die meer aankunnen een extra ommetje gemaakt. Wie eens wil kennismaken met deze activiteit, met het Inloophuis in het algemeen, weer conditie wil opbouwen, gewoon lekker wil wandelen, ondertussen een praatje wil maken met de andere wandelaars, is van harte welkom.
De wandeling start om 13.30 uur en vooraf aanmelden is niet nodig.’

Na afloop staan de koffie en thee klaar en is een rondleiding door het huis mogelijk met uitleg over wat het Inloophuis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Inloophuis ‘Leven met kanker’ op Wilhelminaweg 12 in Woerden. 

Aanmelden of meer informatie vragen via: telefoon 06-14004496, email info@inloophuislevenmetkanker.nl of in het Inloophuis (openingstijden zie inloophuislevenmetkanker.nl). 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden