<p>Marjolein Doorewaard.</p>

Marjolein Doorewaard.

Nieuwe fractieassistenten bij Progressief Woerden

Woerden - Progressief Woerden (GL/PVDA) heeft Marjolein Doorewaard en Lilian Biber voorgedragen als nieuwe fractieassistenten. Marjolein Doorewaard werd in maart beëdigd en Lilian Biber op 22 april. Samen met Jelle Ijpma, die al fractie assistent is bij Progressief Woerden, gaan zij de fractie ondersteunen in de Gemeenteraad van Woerden.

Marjolein wil zich gaan inzetten voor een duurzame en sociale samenleving. Binnen de fractie van Progressief Woerden gaat zij zich bezighouden met duurzame onderwerpen zoals de energietransitie en het groen-en bomenbeleid. Lilian wil graag opkomen voor een eerlijke samenleving waarin iedereen gelijke kansen heeft. Ze vindt het belangrijk dat er goede voorzieningen zijn voor iedereen die meekan in onze samenleving en net dat extra beetje hulp voor degenen die daar soms moeite mee hebben. Daar gaat ze zich dan ook voor inzetten in de gemeenteraad.

Progressief Woerden begroet de twee nieuwe fractieassistenten met veel enthousiasme en is ook erg blij met de groei. Coby Franken, Raadslid voor Progressief Woerden en GroenLinkser zegt daarover het volgende: “In Woerden bundelen we al jaren de progressieve krachten en het is een enorme opsteker om nu weer twee nieuwe fractie assistenten toe te mogen voegen aan onze enthousiaste groene, linkse en sociale fractie.”

Een fractieassistent neemt deel aan politieke debatten en opiniërende vergaderingen in de raadszaal. Deelname aan raadsvergaderingen en stemrecht zijn voorbehouden aan de gekozen raadsleden. Interesse om je aan te sluiten bij Progressief Woerden? Kijk dan op progressiefwoerden.nl. of mail info@progressiefwoerden.nl. Heb jij interesse in andere partijen in de lokale politiek in Woerden? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl en verdiep je in de lokale politiek!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden