Priscilla de Vos bij meidenvoetbalavond Sportlust ‘46

WOERDEN - Vrijdagavond 14 mei vanaf 19.15 uur kunnen meiden van 8 tot en met 16 jaar deelnemen aan voetbalclinics bij Sportlust ’46. Je hoeft geen lid te zijn en deelname is gratis.

Vanaf 19.00 uur is het terrein geopend en kun je je melden voor een leuke voetbalavond welke onder begeleiding staat van ervaren (jeugd)trainers en Priscilla de Vos. De avond is voor meiden die al voetballen, maar ook juist voor meiden die twijfelen of voetbal een leuke sport voor ze is.

Priscilla de Vos

Priscilla de Vos speelde bij de start van de vrouwen Eredivisie bij ADO Den Haag. Maar we kennen haar vooral van haar periode bij Telstar vrouwen waar zij van 2011-2016 speelde en zich in het seizoen 2011/2012 topscorer van de vrouwen Eredivisie mocht noemen. Ook heeft zij 17 interlands met de Oranje vrouwen O19 op haar naam staan. Op dit moment speelt Priscilla nog op het hoogste niveau in de zaalcompetitie.

Inschrijven meidenvoetbalavond

Om je aan te melden voor de meidenavond bij Sportlust ’46 mail je naar meisjesvoetbal@sportlust46.nl onder vermelding van je naam en geboortedatum.

Kun je niet op vrijdag 14 mei? Niet getreurd, op vrijdagavond 28 mei is er nog een avond, met als special guest Tami Groenendijk. Meer informatie vind je op de website van Sportlust '46.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden