Foto: eigen foto

Harmelense DJ werkt nu voor de GGD: ‘Zo kan ik mensen helpen’

Harmelen - Het zijn voor mensen uit de entertainment industrie en de muzieksector nog steeds moeilijke tijden. Gelukkig ziet het er na de zomervakantie rooskleuriger uit, maar hoe het met grote groepen zal gaan, dat is nog even afwachten. Fulltime DJ Robert Keemink uit Harmelen probeert er in elk geval het beste van te maken. “Ik werk nu voor de GGD.”

Maar liefst 150 bruiloften en bedrijfsfeesten stonden er vorig jaar in de agenda van DJ Robert Keemink. Slechts twee gingen er door. “Natuurlijk heb ik voor alle afzeggingen geen annuleringskosten berekend,” zegt Keemink. “Het was een rare situatie. Alleen met sinterklaas en kerst werd er nog wat geboekt, maar ook niet door bedrijven. Voor dit jaar beginnen de eerste boekingen in augustus! Laten we hopen dat de cijfers blijven dalen, want de mensen staan te springen om weer lekker te dansen op muziek.”

Discoshow in aanhanger als alternatief
Als alternatief heeft Keemink Entertainment een discoshow in een aanhanger gemaakt, waarmee hij mensen kan verrassen op een verjaardagsfeestje, jubileum of bruiloft. “Je probeert er toch wat van te maken, met online dingen aanbieden, zoals een muziekquiz of discobingo en met de disco aanhanger voor de deur te komen, om dertig minuten even een feestje te maken. Nu het weer mooier weer wordt en er meer versoepelingen aankomen, is dat tot het najaar toch een leuke verrassing op een feestje. Met een aanhanger vol rook, confetti, verlichting en muziek, wordt het een feestje om niet te vergeten!”

Om toch niet stil te zitten, werkt Robert Keemink al een tijd voor de test- en vaccinatielijn van de GGD. “Het is weer even wennen om de hele dag achter een bureau te zitten, maar het geeft toch een heel goed gevoel om bij te dragen aan de bestrijding van de coronapandemie. Gelukkig heb ik over het algemeen veel blije mensen aan de lijn, omdat ze aan de beurt zijn voor een vaccinatie,” aldus Keemink. En mochten de evenementen binnenkort weer helemaal mogelijk zijn, dan denkt hij erover om toch parttime te blijven werken voor de GGD.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden