Foto: stockfoto

Woerdense Wandelweek routes zijn bekend

Woerden - De Woerdense WandelWeek routes zijn bekend. Bekijk ze op de website of koop vanaf 1 juni de limited editie van de unieke Woerdense WandelWeek Routegids.

De week wordt georganiseerd door de 24 uur van Woerden en loopt van vrijdag 4 juni 17.00 uur t/m zondag 13 juni 17.00 uur. En bestaat uit 10 dagen 24 uur coronaproof wandelen. Loop wanneer je wilt, zo vaak je wilt, zo ver als je wilt en met wie je wilt. Deelnemers laten zich sponsoren of doneren zelf geld voor het Inloophuis Leven met kanker. En natuurlijk lopen deelnemers hun eigen heldenronde voor hun geliefden. Ontdek mooie plekjes in Woerden en omstreken en laat het inloophuis leven. Wandelen is nog nooit zo leuk en belangrijk geweest!

Deze ruime week zal uiteraard in het teken staan van wandelen. De Wandelweek biedt alle wandelaars, van jong tot oud, van atletisch tot beperkt, van beginners tot ervaren wandelaars de mogelijkheid om te wandelen voor de 24 uur van Woerden. Niet met z’n allen tegelijk, maar wandelen wanneer je wilt, hoe ver je wilt en zo vaak als je wilt. Kijk op wandelweekwoerden.nl voor alle informatie en routes.

Hoe werkt het?
Je kan op basis van 24 knooppunten door de gehele omgeving van Woerden lopen, kies e´e´n van de themaroutes zoals de Fakkeltocht langs het water, de Helden- ronde route of een Mindfulness rondje of ga freewalken waarbij je geheel zelf bepaalt hoe je jouw wandeling maakt. Kies je wandeling op de site. Upload foto ´s tijdens je wandeling, upload een mooie finishfoto, deel je foto ´s op social media, zodat heel Woerden enthousiast wordt, en doneer.

De 24 uur van Woerden
De 24 uur van Woerden is een begrip. De 24 uur van Woerden is een groots wandelevenement dat in 2022 voor de vijfde keer georganiseerd wordt om geld in te zamelen voor het Inloophuis ‘Leven met kanker’ en KWF-onderzoek in het Prinses Máxima Centrum naar de behandeling van leukemie bij kinderen. In onze eigen leefomgeving worden we bijna dagelijks geconfronteerd met volwassenen en kinderen die kanker hebben. Het effect van deze ziekte is groot en treft niet alleen de persoon zelf, maar ook zijn of haar naasten. Het is geweldig dat steeds meer mensen genezen van kanker. We mogen echter niet vergeten dat veel mensen helaas ook niet genezen. Om te laten zien dat mensen die leven met kanker er niet alleen voor staan, wandelen enthousiaste deelnemers 24 uur lang, in estafettevorm, door Stadspark Molenvliet in Woerden. Zij laten zich sponsoren en verzinnen ludieke acties om zo veel mogelijk geld voor de goede doelen op te halen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden