Foto: Thuisbus Woerden

Thuisbus gaat weer van start, mét twee nieuwe plekken

Woerden - Vanaf maandag 17 mei gaat de Thuisbus weer van start. De Thuisbus is een mobiele ontmoetingsplek voor ouderen met als doel de contacten met leeftijdsgenoten in de eigen wijk te bevorderen. “Dit jaar hebben we twee nieuwe plekken, namelijk het Westdampark in Woerden en op het terrein van de Vijverhof in Harmelen.”

De vrijwilligers van de Thuisbus rollen de luifel van de oude camper uit en zetten het terras voor de bus op. “Met een (gratis) kopje koffie of thee, een gezellig praatje of een spelletje brengen we leeftijds- en buurtgenoten, dichtbij huis, met elkaar in contact. Opgeven is niet nodig en iedereen is van harte welkom om aan te schuiven.” Vanaf 17 mei tot eind september staat de Thuisbus van 14.30 tot 16.30 uur op vaste plekken in verschillende wijken van Woerden en de omliggende dorpen. Zie hier en hier wanneer de bus welke buurt aandoet.

Het programma
“Het programma met actuele locaties en data staat op de website, komt in de Woerdense Courant en flyers zullen we neerleggen op diverse publieke plekken. Alle ouderen en vrijwilligers snakken naar ontmoetingen, gezelligheid, praten, lachen, kletsen en buurtgenoten ontmoeten. We hebben wat in te halen na alle lockdowns. Uiteraard gaat alles coronaproof en gelukkig zijn de meeste ouderen inmiddels ingeënt. We gaan er weer een feestje van maken! Geef het door en iedereen is uitgenodigd om langs te komen voor een gezellig bakkie en praatje!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden