Foto: Gym by Tim

Work-out voor ouders en kinderen groot succes!

Woerden - Een samenwerking tussen Gym by Tim en Fitman Buitensporten om ouders met hun kinderen lekker te laten bewegen en fit te worden, blijkt een groot succes! Maar liefst 75 deelnemers kwamen eind mei op het evenement af, ondanks de wind en de voorspelde regen, die gelukkig wel uitbleef. 

Na de warming-up waarbij de lachspieren ook al werden aangesproken, gingen ouders en hun kinderen echt van start met gecombineerde oefeningen. Je had elkaar nodig om de oefening uit te voeren, bijvoorbeeld kinderen die ouders in plank-positie omver moesten duwen, squatten met een kind op je rug, elkaar aflossen, onder je plankende ouder door kruipen of je kind op wat voor manier dan ook naar de overkant sjouwen. Er werd veel gelachen en vooral flink bewogen. 

Na de cooling down gingen de deelnemers met een appeltje voor de dorst en een welverdiende medaille voor de kinderen afgemat en tevreden naar huis. Dat smaakt naar meer. “Ouder kind work out is een perfecte combi van sportief bezig zijn en quality time met je kind(eren). Mijn zoons van 8 en 4 jaar hebben van begin tot eind genoten. Sporten en plezier hebben met ‘papa of mama’ is het leukste wat er is!” aldus Paul van Oudenallen, vader en deelnemer. 

Op naar de volgende ouder/kind workout, die wordt georganiseerd op zondag 27 juni. De locatie is wederom bij voetbalvereniging VEP. Aanmelden kan via gymbytim.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden