Woerdense VakantieWeek gaat door!

Woerden - Zorg voor een lege agenda van vrijdag 20 tot en met zaterdag 28 augustus, want: de 67ste Woerdense VakantieWeek gaat door! “We zijn ongelooflijk blij dat de coronasituatie het toelaat om met heel Woerden in de laatste week van de zomervakantie dat feestje te vieren waar we allemaal zo naar uitkijken,” laat de organisatie weten.

Wel zullen er hoogstwaarschijnlijk aanpassingen aan het programma nodig zijn, afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen die uiteraard strikt gevolgd worden. “Hierover zijn we in gesprek met onder meer de gemeente Woerden, die constructief meedenkt over de mogelijkheden. Zeker is in ieder geval dat we een geweldige week gaan neerzetten voor álle leeftijden, dus inclusief feestavonden.”

Thema
Het thema van dit jaar is: piraten! “Dus haal je ooglapje en plastic zwaard tevoorschijn, want we willen jou natuurlijk vaak in piratenoutfit op het veld zien. Meer over het thema lees je in de VakantieWeek-krant die op 14 juli verschijnt.”

Waylon, Davina Michelle en André Hazes
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het definitieve programma. “Wel verklappen we alvast de namen van drie geweldige artiesten: niemand minder dan Waylon en Davina Michelle treden op tijdens de Popavond op donderdag 26 augustus, en André Hazes zet een spetterend optreden neer op de Familieavond op zaterdag 28 augustus. Zodra we kunnen starten met de ticketverkoop, maken we dit bekend via www.vakantieweek.nl, onze nieuwsbrief en social media kanalen. Houd deze dus komende weken goed in de gaten!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden