Logo woerdensecourant.nl


Gezamenlijk The Passion 2017 kijken in de Kruiskerk

The Passion vertelt over de laatste uren van het leven van Jezus, zijn dood en opstanding. The Passion is het verhaal over verbinding en hoop. Bekende Nederlanders vertolken de hoofdrollen. Zo zal Roel van Velzen de rol van Judas vertolken en Dwight Dissels de rol van Jezus. Verdere hoofdrolspelers zijn: Remco Veldhuis (Verteller), Omri Tindal (Petrus), Kefah Allush (Verslaggever), Elkse DeWall (Maria) en Johnny Kraaijkamp jr. (Pilatus).

We willen gezamenlijk met zoveel mogelijk mensen op groot scherm live naar deze zevende editite van The Passion kijken. Op Witte donderdag, 13 april 2017, is de uitzending live te zien om 20:30 uur in de Kruiskerk (Mesdagplein 4, Woerden). Iedereen is van harte welkom. Jong en oud. Vooraf aanmelden is niet nodig. Vanaf 20:00 uur staat de koffie en thee klaar. Voelt u zich vrij om familie, vrienden en kennissen uit te nodigen.

Voor alle jongeren van 12 t/m 25 jaar is er de mogelijkheid om van tevoren een pizza te eten. Om 18:30 uur zorgen we dat de pizza’s bezorgd worden. Na het toetjes is er ook nog de mogelijkheid om een potje FIFA, weerwolven, twister en meer te doen. Om 20:00 uur staat de koffie en thee voor alle andere mensen klaar.

Kijk voor meer info en om je aan te melden voor de pizza's op www.jongwoerden.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Michel Koekkoek (jeugdwerker@jongwoerden.nl).

Reageer als eerste
Meer berichten