Logo woerdensecourant.nl


BluePrint Automation nieuwe hoofdsponsor van VTC Woerden Heren 1

Voor de aankomende drie jaar hebben BluePrint Automation (BPA) en VTC Woerden de handen ineen geslagen. Beide partijen kijken uit naar een sportieve en vruchtbare samenwerking.

Met trots presenteert volleybalvereniging VTC Woerden de nieuwe hoofdsponsor. Na een samenwerking van zes jaar met APAC Airconditioning wordt er een nieuw Woerdens bedrijf gekoppeld aan het eerste heren team van VTC Woerden. ‘’Ontzettend trots,’’ is het eerste antwoord van Bjorn van Leeuwen, lid sponsorcommissie van VTC. ‘’Als je als vereniging kan zeggen dat een hoofdsponsor zich zes jaar lang heeft verbonden aan een team en dat er nu een nieuw bedrijf is gevonden voor de aankomende drie jaar, kun je alleen maar met een glimlach rondlopen.’’

BPA wil zich meer presenteren binnen de Woerdense gemeente. ‘’Aan de hand van dit hoofdsponsorschap willen wij naamsbekendheid creëren bij de inwoners van de gemeente Woerden,’’ vertelt Andre Verkleij, Managing Director van BPA.

In het nieuwe pand van BPA zijn de handtekeningen onder het contract gezet. Met een goede handdruk is de samenwerking betiteld. Natuurlijk kreeg de nieuwe hoofdsponsor ook een prachtige VTC Woerden sjaal. BPA, van harte welkom bij VTC Woerden.

Reageer als eerste
Meer berichten