Logo woerdensecourant.nl

Moederdag in Woerden!

Aanstaande zondag is het weer Moederdag. En ook in Woerden hebben wij fantastische moeders! Woerdense bedrijven hebben dan ook enorm leuke acties verzonnen voor onze mama’s!

Viviamo

Nog maar een paar tafeltjes over voor onze heel verzorgde moederdagbrunch... Voor €27,50 onbeperkt brunch, koffie & thee, en natuurlijk ontvangst met glas bubbels ?? Ook je (stief/schoon) moeder, oma of moeder van je kinderen verrassen? Reserveer dan nog snel een tafeltje via 0348-418342.

De Bistronoom

Voor alle mama's gratis glas cava op Moederdag (één glas per moeder natuurlijk). Dus verras je moeder met een heerlijk diner bij Bistronoom. Vergeet alleen even niet te reserveren om teleurstelling te voorkomen via www.bistronoom.nl/reserveren

Brownies & Downies

Heb je zin om bij ons te komen brunchen? We zijn op moederdag geopend van 10 tot 17 uur. Reserveer gelijk om zeker te zijn van een tafel. Bel 0348-769075 of stuur een mail naar woerden@browniesanddownies.nl.

Bij Petrus

Wil jij je moeder of oma eens goed in het zonnetje zetten? Schuif aanstaande zondag gezellig aan voor onze Moederdagbrunch en geniet samen van diverse zoete en hartige lekkernijen! ?? Reserveren? Per mail (info@bijpetrus.nl) of telefonisch (0348-433170).
Wees er snel bij, want vol=vol!

Gratis zwemmen voor alle moeders op Moederdag

Alle moeders mogen op zondag 14 mei gratis in het Batensteinbad en in Recreatiecentrum H2O komen zwemmen! Maak er samen met de hele familie een leuke dag van. Of kom alleen of gezellig met een vriendin en geniet heerlijk in het zwembad, de fijne stoomcabine of jacuzzi (alleen in het Batensteinbad) van een ontspannen moment helemaal voor jezelf! Natuurlijk zijn Batenstein en H2O Eten & Drinken ook geopend voor een heerlijk kopje koffie, een luxe belegd broodje of een lekkere salade!

Het Kasteel

Dé dag om moeder in het zonnetje te zetten. Bonbons of bloemen mogen deze dag natuurlijk niet ontbreken, maar wil je haar echt verrassen met een top cadeau? Boek bij ons een hightea voor €22,50 euro per persoon en krijg een gratis glas prosecco om samen met je moeder te proosten!

Pretfabriek

Hoe verrassen jullie mama dit jaar? De Pretfabriek presenteert het moederdag high tea arrangement. Alleen op deze dag is er per 5 personen 1 mama gratis! Tijdens het arrangement kunnen jullie in ons gezellige en sfeervolle restaurant heerlijk genieten van verschillende belegde broodjes, zoetigheden en 1,5 uur onbeperkt thee en/of limonade. Tegen een meerprijs kunnen jullie ook nog een gezellig potje Golf in the Dark toevoegen aan jullie uitje. Op onze unieke, handgemaakte, 18 holes midgetgolfbaan strijden jullie voor de winst.

Kameryck

Moeders spelen gratis Pitch en Putt op moederdag!
14 mei is het moederdag, de dag dat alle moeders van Nederland in het zonnetje gezet mogen worden. Neem jij je moeder mee? Dan mag ze gratis spelen!


Fabels

MOEDERS eten GRATIS- bij Fabels eten & drinken - om de moeders extra te verwennen dit weekend- reserveer tijdig via www.fabelswoerden.nl met opmerking " Moeders eten Gratis".

Stadshotel Van Rossum

Verras zondag jouw moeder met een heerlijke 2 of 3 gangen moederdag lunch bij Van Rossum! Met als desert Lava cake met witte chocolade, passievruchten ijs, olijfolie en frambozen. Uiteraard serveren zij ook brunch en diner met moederdag!

Voor meer leuke activiteiten in Woerden kijk op www.beleefwoerden.com.

Reageer als eerste
Meer berichten