Logo woerdensecourant.nl


Stadsmuseum Woerden dringend op zoek naar vrijwilligers

Het Stadsmuseum Woerden is vanwege een aantal verhuizingen van vrijwilligers naar elders dringend op zoek naar vrijwilligers die als gastheer of gastvrouw ons team willen komen versterken.

Als vrijwilliger in het Stadsmuseum kom je te werken in een team van circa 35 vrijwilligers en 2 vaste medewerkers. We komen circa 3x per jaar bij elkaar voor een overleg en jaarlijks maken we een leuke uitstap. Natuurlijk ben je als vrijwilliger ook altijd welkom op de evenementen.

Belangrijkste taken van onze vrijwilligers zijn: het gastheer of- vrouw zijn, receptiewerkzaamheden, begeleiden huwelijk of verhuur van de Vroedschapszaal, verkoop boeken en kaarten en bewaking van de monitor.

Wij zoeken mensen die minimaal een dagdeel per 14 dagen en eens per maand een dagdeel in het weekend (verplicht 1x) beschikbaar zijn. Het is fijn als je overweg kunt met de computer en als je belangstelling hebt voor cultuurhistorie en kunst.

Voor meer informatie, een overzicht van de werkzaamheden of een afspraak, neem gerust contact op met Katrien Timmers, manager: 0348-481057 of k.timmers@stadsmuseumwoerden.nl

Reageer als eerste
Meer berichten