Logo woerdensecourant.nl

Grand Prix van Monaco in de HALL

28 mei strandt het Formule 1-circus neer op het circuit van Monaco en in restaurant de HALL. Tijdens de GP van Monaco kan genoten worden van een optimale racebeleving, inclusief racebanen, mooie bolides en een barbecue met The Beast.

Vanaf 13:00 uur openen de deuren van de HALL zich voor alle racefanaten, Monacojetsetters en Formule 1 fans De race fanatici kunnen in alle rust de race volgen in het zenuwcentrum, waar je met meerdere schermen de race optimaal kunt volgen. Voor en na de race worden de mooiste bolides van o.a. Hardy Automotive en Autocentrum van Vliet tentoongesteld in de HALL en is ByBas mode voor mannen aanwezig om de bezoekers mee te nemen in de race lifestyle met sportieve kleding van State of Art. En niet te vergeten: een preview van Woerden City Karting. Een spectaculair event dat op 30 september in Woerden zal plaatsvinden.

Voor de fans is ook een scherm opgehangen in het restaurant en kan onder genot van een hapje en drankje genoten worden van de race en een gezellig middag. Niet alleen de oudste racefanaten kunnen zichzelf vermaken op 28 mei, ook voor de jongere Max Verstappens is er van alles te beleven. Voor de kids is er een meters lange Carrera racebaan, waar zij zichzelf kunnen uitleven als een echte Max Verstappen, en een springkussen. De nietracefanaten, die bijvoorbeeld mee moeten met hun man, kunnen ook hun hart ophalen in de HALL. De jetset van Monaco is namelijk terug te vinden binnen en op het terras van de HALL, met een lekker hapje en drankje. SEXY wines is aanwezig om iedereen te voorzien van heerlijke wijnen, zoals in het mondaine Monaco.

Na het einde van de race, is er aansluitend een barbecue met The Beast, deze 5 meter lange BBQ trailer past helemaal in deze middag. Een mooie dag afsluiten met pulled pork, spareribs en HALL burgers. Geheel in stijl van de dag een barbecue voor echte mannen!

GP Monaco | optimale racebeleving in de HALL

zondag 28 mei | aanvang 13:00

Meer informatie www.dehall.nl/monaco

Stoeltje reserveren noodzakelijk. Reserveren kan via e-mail naar frontoffice@dehall.nl of telefonisch via 0348-705280. Het adres van de HALL is Korenmolenlaan 4.

Reageer als eerste

Lees ook

Meer berichten