Logo woerdensecourant.nl


Foto: Hans de Knikker

Even voorstellen

Mag ik mij even aan u voorstellen? Mijn naam is Reem Bakker, lijsttrekker voor de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Ik ben 50 jaar, ben vader van drie kinderen en woon samen met mijn vriendin in Harmelen. Ik ben zorgondernemer en voorzitter van mijn beroepsvereniging en sinds maart 2014 ben ik raadslid voor de VVD in onze mooie gemeente Woerden.

Mijn wieg stond niet in Woerden maar in Den Haag. Niet in één van de betere wijken van de stad maar in een volksbuurt, in een verbouwde duiventil bij mijn vaders oma op zolder. Pa en ma waren op jonge leeftijd ouders geworden en hadden het niet breed, iedere cent moest omgedraaid worden. Maar door hard werken wisten ze beiden een carrière op te bouwen. Ze werden beloond voor hun harde werken, waardoor ze zich een eigen woning, een mooie auto en verre reizen konden veroorloven. Daarnaast was er geld voor mij en mijn broer om te gaan studeren. Via de HAVO en het VWO kon ik een universitaire graad behalen en inmiddels heb ik een mooie eigen woning en een eigen zaak.

Volgens mij is de VVD een partij voor gewone mensen die wat van het leven willen maken. Voor mensen die houden van het leven, die willen werken en daarvoor beloond willen worden. Voor mensen die in vrijheid eigen keuzes willen maken. Voor mensen die verantwoordelijkheid durven nemen, maar ook zijn we er voor mensen die het in onze samenleving echt niet zelfstandig kunnen redden. Mensen in onze samenleving zijn niet allemaal hetzelfde maar iedereen is wel gelijkwaardig. Wij kunnen tegen een stootje en zijn we niet snel uit het veld geslagen bij tegenslag. Wie zijn of haar best wil doen hoort bij ons. Daarbij zijn geslacht, huidskleur, geloof en leeftijd niet van belang. Momenteel heeft de VVD drie zetels in de Woerdense raad. Dat is te weinig voor goed liberaal beleid en daar gaan we samen met de lezers van de Woerdense Courant in maart wat aan doen.

Reem Bakker, Raadslid VVD Woerden,
Lijsttrekker VVD gemeente Woerden bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox