<p>Bestuursleden Ton Kwakkernaat en Carolien Gerritsen van Stichting Leergeld Het Groene Hart nemen laptops in ontvangst bi Ren&eacute; den Daas.</p>

Bestuursleden Ton Kwakkernaat en Carolien Gerritsen van Stichting Leergeld Het Groene Hart nemen laptops in ontvangst bi René den Daas.

(Foto: Nanette Mostert)

Clipperms schenkt computers aan stichting

  •   keer gelezen

“Ik heb drie Windows laptops en een MacBook voor je”, reageerde René den Daas van Clipperms op de oproep van Samen voor Woerden aan zakelijk Woerden om afgeschreven computers te doneren. De uitvraag is voor Stichting Leergeld Groene Hart die er een belangwekkende bestemming voor heeft.


Woerden- De stichting die vindt dat ‘Alle kinderen mogen meedoen, want nú meedoen is straks meetellen’, is enorm geholpen met computers van bedrijven die nog een uitstekend tweede leven kunnen hebben. Elk refurbished exemplaar komt ter beschikking aan kinderen in gezinnen waar een computer geen vanzelfsprekendheid is. IT-partner Allvision reviseert de computers, waarna Leergeld er de juiste bestemming voor weet. Voorzitter Carolien Gerritsen en secretaris Ton Kwakkernaat namen de laptops graag in ontvangst. “Er zijn er steeds meer nodig”, lichten de bestuursleden toe, ‘op jaarbasis gaat het in onze regio het Groene Hart om wel 150 apparaten.’ De vier van Clipperms zijn dus ontzettend hard nodig. René den Daas deed er ook nog een Mac beeldscherm bij en zegde toe dat er nog zeven laptops aan komen, zodra ook die vervangen worden.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten