Logo woerdensecourant.nl


Foto: Liene Jouwsma

Opening BSO Jij & Wij – Waterrijk, enthousiast ontvangen

Vrijdag 15 september is BSO Jij & Wij – Waterrijk feestelijk geopend. Veel gehoorde reacties; 'wat een mooie lichte ruimte, sfeervolle huiselijke inrichting, wow een echt atelier waar ik kan knutselen en wat zijn de leidsters betrokken en enthousiast'.

Nadat in de zomer van 2015 uit de gehouden enquête van kinderopvang de Speelweide, vanaf 1 oktober a.s. kinderopvang Woerden, bleek dat ouders een BSO met dezelfde visie zouden waarderen, heeft de directie besloten deze wens in te willigen. Voorbereidingen om een BSO organisatie op te zetten zijn gestart en verschillende locaties bezocht. Wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een prachtige BSO op het terrein van voetbalvereniging SC Woerden in de wijk Waterrijk.

BSO Jij & Wij beleefde vrijdag 15 september jl. een druk bezochte opening. Na een openingswoordje door Antoinet Velner (directie) is de officiële opening verricht door Wethouder dhr. H. Haring en Djuulie, Meeson, Oxaphy en Valerie. Het team had voor de openingsmiddag leuke activiteiten georganiseerd zoals; talentjes voetbal door SC Woerden, workshop sleutelhanger maken, workshop en demonstratie van TAC (theallclip) en lekker springen op een springkussen.

Een ruime huiskamer, huiselijk en sfeervol ingericht voorzien van uitdagend speelgoed en diverse speelhoeken biedt de kinderen na schooltijd een heerlijk onderkomen. Na school kunnen de kinderen hier op verschillende manieren hun tijd besteden; spelen, knutselen, sporten, turbo zwemles volgen, huiswerk maken etc. kortom genoeg mogelijkheden.

Terugkijkend op de opening zeggen Jolanda Boer (vestigingsmanager) en Antoinet Velner; 'De opening is absoluut geslaagd, onze pedagogisch medewerkers hebben ontzettend veel zin om er met de kinderen een leuke BSO tijd van te maken'.

Voor meer informatie neem contact op met jolanda@bsojijenwij.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox