Logo woerdensecourant.nl


Foto: PR/VHG

Neem een kijkje bij de hovenier

Bent u nieuwsgierig naar wat een hovenier allemaal doet en kan? En wat er allemaal gebeurt bij een hoveniersbedrijf? Kom dan op 23 september naar de Landelijke Open Dag van de Hoveniers, een dag die wordt georganiseerd door Branchevereniging VHG.

Op deze dag zetten bedrijven in de groene sector in het hele land hun deuren open voor alle publiek. Tal van hoveniers staan voor u klaar om u te ontvangen op hun bedrijf. Zij vertellen u graag wat er allemaal komt kijken bij het goed aanleggen en onderhouden van een mooie tuin.

Wat is er te doen?

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. Stel al uw vragen over planten, tuinen en tuinieren en ontdek de laatste tuintrends! Kijk gezellig rond en laat u inspireren.

Ook voor kinderen is er iets leuks te doen.

Iedereen is welkom

iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom op 23 september. De deuren van de deelnemende VHG­hoveniers staan voor u open. Kijk voor de deelnemende hoveniers in uw regio en de openingstijden op www.vhg.org/opendag.

Kijk ook op Facebook: 'Branchevereniging VHG, De levende tuin'.

Bij deze VHG hovenier in onze regio bent u van harte welkom: Van Breukelen Groenvoorziening, Ambachtsheerelaan 37b, 3481 GJ Harmelen, Tel: 0348-444519, www.vanbreukelengroen.nl

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox