Logo woerdensecourant.nl


Foto: pR

Finalisten De Beste Singer-Songwriter bekend

Dinsdag 19 september vond de eerste voorronde van De Beste Singer-Songwriter van het Groene Hart plaats in restaurant de HALL Burgerei & Zakenlui. Negen singer-songwriters lieten zien over veel talent te beschikken en bezorgden het publiek een mooie muzikale avond.

WOERDEN - De laatste singer-songwriter van deze avond, Gayle Skidmore, werd uiteindelijk ook één van de winnaars van de eerste voorronde. Gayle liet een verpletterende indruk achter met haar nummer 'Little Bird'. De oorspronkelijk Amerikaanse, maar tegenwoordig wonend in Korthoef, kreeg het publiek muisstil. Gayle heeft al meerdere albums uitgebracht en is al zeven keer genomineerd voor de San Diego Music Award. Nu gaat zij dus strijden voor de titel De Beste Singer-Songwriter van het Groene Hart.

Ook Pim Bossink heeft tijdens de voorrondes een plek bemachtigd voor de finale, die zal plaatsvinden tijdens het Food Good Festival in Woerden op 7 oktober. Deze student Songwriting aan Codarts in Rotterdam was eerder te zien aan tafel bij DWDD, te horen op 3FM en deed mee aan de talentenjacht van ex 3FM-dj Giel Beelen.

Duo Olaf & Lotte legde beslag op de wildcard. Olaf, studerend aan de Herman Brood Academie, en Lotte, student aan Conservatorium Hilversum, wisten met hun nummer 'The Show' de jury te overtuigen van een extra kans tijdens de tweede voorronde.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox