Logo woerdensecourant.nl


Foto: PR

Start aanmelding Mantelzorgwaardering 2017

Voor wie zorg jij? Mensen die zorgen voor een ander zijn onmisbaar in onze samenleving. Samen met Welzijn Woerden zet de gemeente Woerden ook dit jaar alle mantelzorgers graag in het zonnetje. Zij kunnen zich vanaf 1 oktober aanmelden voor de mantelzorgwaardering en ontvangen dan in januari 2018 een cadeaubon.

Woerden - De mantelzorgwaardering is er voor iedereen in de gemeente Woerden die in 2017 gedurende 3 maanden, minimaal 4 uur per week voor iemand heeft gezorgd. Mantelzorg is onbetaalde zorg voor zieke of gehandicapte familieleden of vrienden. Het gaat bij mantelzorg om intensieve zorg voor langere tijd. Voorbeelden zijn: uit bed helpen, maaltijden verzorgen, helpen bij de administratie of intensieve begeleiding naar ziekenhuis of revalidatiebezoeken.

Steunpunt Mantelzorg van Welzijn Woerden voert in opdracht van de gemeente de mantelzorgwaardering uit. Aanmelden kan vanaf 1 oktober tot en met 31 december 2017 via www.welzijnwoerden.nl/mantelzorg. Heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier? Neem dan contact op met Welzijn Woerden, tussen 09.00 en 12.00 uur, via tel (0348) 421 101.

Het Steunpunt Mantelzorg van Welzijn Woerden is er voor informatie en advies, informatiebijeenkomsten, ondersteuning bij vervangende mantelzorg en mantelzorgcontacten.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox