• Luna van Opstal.
• Luna van Opstal. (Foto: Sterre van Opstal)

Luna van Opstal uit Woerden brengt eerste prentenboek uit: ‘Ik wil vliegen!’

  •   keer gelezen

WOERDEN • Van de Woerdense auteur en illustrator Luna van Opstal is vorige week het prentenboek ‘Ik wil vliegen!’ verschenen. In het prentenboek wordt kinderen op een speelse manier geleerd dat het gras niet altijd groener is aan de overkant.


‘Ik wil vliegen!’ vertelt het verhaal van Fee. Fee is een avontuurlijk meisje dat graag wil vliegen. Want de vlinders, vogels en vleermuizen om haar heen kunnen dat toch ook? Helaas is het niet zo makkelijk als het lijkt. Maar met een beetje creativiteit en fantasie is alles mogelijk.

Knutselen
De 25-jarige Luna van Opstal is van kleins af aan al bezig met het creëren van eigen, fantasierijke werelden. Eerst met knutselen en tekenen, vervolgens met film en nu met haar illustraties en bijhorende verhalen. De magische belevingswereld van het kind is steeds een grote inspiratiebron. ‘Ik wil vliegen!’ is Luna’s eerste boek, maar zal zeker niet het laatste zijn.

Het prentenboek ‘Ik wil vliegen’, geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar, kost 16 euro en is te koop via uitgeverij Boekscout (www.boekscout.nl). 

www.lunavanopstal.nl

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten