• Rob Nap kreeg donderdag de Gouden Parel uitgereikt.
• Rob Nap kreeg donderdag de Gouden Parel uitgereikt. (Foto: aangeleverd)

Rob Nap winnaar Gouden Parel 2021

  •   keer gelezen

WOERDEN • Rob Nap van Wiegmans Facilitaire Diensten is de winnaar van de Gouden Parel Woerden 2021. De prijs werd donderdag uitgereikt tijdens een bijeenkomst bij Green & Clean in Woerden. 


Nap streed samen met ondernemers Tim Hage (MULTIVAC) en Jan Bikkers (GAMMA Woerden) om de titel. Tijdens de avond werd live gestemd door alle leden van het ondernemersplatform OnderNamen Woerden en kwam Nap als winnaar uit de bus. “Wat fantastisch dat we deze prijs hebben gewonnen”, liet de trotse winnaar weten. “Het is de kers op de taart wat we als team doen bij Wiegmans.”

Fysiek
Daar waar de Gouden Parel Woerden vorig jaar door corona nog werd uitgereikt in een online programma, was het nu weer mogelijk om fysiek bij elkaar te komen. Er werd dan ook volop met elkaar bijgepraat door de ondernemers, onder het genot van een hapje en een drankje. “Het voelde goed om elkaar weer te ontmoeten en de verbinding weer aan te gaan, want na afgelopen jaar is er zoveel behoefte aan persoonlijk contact”, aldus uitgever Rosanne Bader. “We zijn dan ook heel blij dat we dit mochten faciliteren bij Green & Clean.”

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten