Afbeelding

Kansloze nederlaag VEP

Sport 248 keer gelezen

WOERDEN • VEP leed zaterdag aan de Waardsedijkj een kansloze 0-3 nederlaag tegen Rohda’76.

De Bodegravers zetten direct na het eerste fluitsignaal druk. Dat leverde na 20 minuten spelen al een enorme kast op. Niet veel later verrichtte VEP-keeper Lucas van de Boogaard een uitstekende redding en voorkwam zo een achterstand.

VEP leek eindelijk wakker geschud en nam langzaam maar zeker meer initiatief. Dit leidde tot een prima kans, maar deze werd gemist. Het was des te zuurder dat uitgerekend op dat moment de gasten uit een corner de 0-1 maakten. Nog geen zeven minuten later verdubbelden Rohda de voorsprong uit een snelle counter. Vanaf de aftrap daarna ging het meteen weer mis. De VEP defensie was niet bij de les en Rohda zette de 0-3 op het scorebord. Dit was tevens de ruststand.

Slordig
De tweede helft had net zo goed schriftelijk afgedaan kunnen worden. Rohda hoefde niet en VEP leek niet te kunnen. In de opbouw was de ploeg uit Woerden te slordig en het middenveld kwam er amper aan te pas. Op een paar kansjes na bloedde de wedstrijd dood.

Met één punt tot nu toe is VEP het seizoen moeizaam gestart. Volgende week de stadsderby tegen SC Woerden.