<p>&bull; De top-10 van de Woerdense VVD</p>

• De top-10 van de Woerdense VVD

(Foto: aangeleverd)

Bekende én nieuwe namen op kandidatenlijst Woerdense VVD

  •   keer gelezen

WOERDEN • In de top 10 van de kandidatenlijst van de Woerdense VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar staan enkele bekende én nieuwe namen. De lijst is dinsdagavond door de leden vastgesteld.  


De top drie bestaat met de al eerder gekozen lijsttrekker Florian van Hout (22) en raadsleden Simone Onrust (43) en Florian Bos (33) uit bekende gezichten. Ook de nummer vier Hans Tuit (61) is als commissielid al verbonden aan de huidige fractie. 

Aanstormende talent
Op plek vijf staat Iris Stins (28) die nieuw is in de politiek. De plekken zes, zeven, acht en negen worden bezet door respectievelijk Maarten Tuit (33), Stephen Slager (26), Geoffrey Kuppens (44) en Rina Mulder (54). De top 10 wordt gecompleteerd door Jurgen Huisman die met zijn 19 jaar kan worden gezien als het jonge aanstormende talent van de Woerdense VVD. De afgelopen twee jaar heeft hij de fractie ondersteund als fractiemedewerker.

Lijstduwers zijn Stefan van Hameren, oud-fractievoorzitter van de VVD in Woerden, Fons van Rooij, oud-hoofdbestuurslid van de landelijke VVD en Hans Konings, onder meer oud-Statenlid.

Lijsttrekker Florian van Hout is trots op het team. “Op onze lijst staan ervaren politici en nieuw talent. Mensen uit Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld, jong en ouder, met verschillende achtergronden. Maar allemaal met goede ideeën om onze stad en dorpen vrijer en veiliger te maken, voor een Woerden dat werkt voor inwoners en ondernemers. Ik kan niet wachten om samen met dit team aan de slag te gaan, eerst in de campagne en daarna in de raad!”

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten