<p>&bull; Saar Spanjaard, vanaf 1 januari 2022 de nieuwe directeur-bestuurder van de fusiecorporatie van GroenWest (Woerden) en Provides (IJsselstein).</p>

• Saar Spanjaard, vanaf 1 januari 2022 de nieuwe directeur-bestuurder van de fusiecorporatie van GroenWest (Woerden) en Provides (IJsselstein).

(Foto: Aschwin Snel Fotografie)

Saar Spanjaard nieuwe bestuurder GroenWest

  •   keer gelezen

WOERDEN • Saar Spanjaard is per 1 december de nieuwe directeur-bestuurder van woningcorporatie GroenWest. Vanaf 1 januari 2022 gaat zij de fusiecorporatie van GroenWest (Woerden) en Provides (IJsselstein) leiden. 


Zij volgt Theo Stubbé op die, na het vertrek van Karin Verdooren in maart 2021, de ingezette fusie heeft begeleid. Met haar benoeming kan de verdere ontwikkeling van de fusiecorporatie voortvarend voortgezet worden.

Spanjaard was tot voor kort directeur Woonservice bij Staedion in Den Haag en algemeen directeur bij Avres (werk- leerbedrijf) waar zij de fusie begeleidde. De nieuwe fusiecorporatie moet in haar ogen een corporatie worden die naast de bewoners komt te staan: “We willen het goede behouden en samen sterker worden. Samen gaan we bouwen aan een nog mooiere organisatie die het beste van beide corporaties samenbrengt en dicht bij de bewoners staat.”

Door de samenwerking ontstaan volgens de fusiecorporatie extra mogelijkheden op het gebied van nieuwbouw, betaalbaarheid en dienstverlening. 

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten