• De top-9 van de kandidatenlijst van het CDA in Woerden.
• De top-9 van de kandidatenlijst van het CDA in Woerden. Foto: Job van Meijeren

Vertrouwde namen op kandidatenlijst CDA Woerden

2 dec, 08:46 Algemeen 348 keer gelezen

WOERDEN • CDA Woerden heeft dinsdagavond de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 vastgesteld. Op de lijst staan veelal vertrouwde namen. 

Eerder was al bekend gemaakt dat Job van Meijeren de lijsttrekker van de christendemocraten is. Op plaats twee en drie staan de ervaren raadsleden Vera Streng en Marco Hollemans uit Woerden. Plek vier en vijf zijn voor Toos van Soest uit Harmelen en John Boere uit Kamerik, bekende gezichten in de beide dorpen. Op plek zes van de lijst staat Rumo van Aalst. Wethouderskandidaat Arjan Noorthoek maakt de top zeven compleet. 

Schaakgrootmeester
De plekken acht tot en met twaalf worden ingevuld door een aantal nieuwe gezichten bij het CDA Woerden. Op plaats acht staat Iozefina Paulet, die als (voormalig) schaakgrootmeester ook actief is bij schaakclub Woerden. Plaats negen is voor Henk Werksma, expert op het gebied van ruimtelijke ordening en leefomgeving. Op plek tien staat Ivo van der Tol, de jongste kandidaat van de christendemocraten. Plek elf is voor Anne Margreet Kremer, financieel directeur in het zorgdomein. De top twaalf wordt compleet gemaakt met Johan Habben Jansen uit Kamerik, student bedrijfskunde en ook actief in het Kamerikse verenigingsleven.

Veelkleurigheid
Lijsttrekker Job van Meijeren: “Ik ben trots op deze mensen die zich verkiesbaar stellen voor onze lokale partij. Ze vertegenwoordigen onze gemeente in haar veelkleurigheid en geven gezicht aan het CDA in Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld. Met jongeren en ouderen, praktisch en theoretisch opgeleiden, vertegenwoordigers uit alle dorpen en wijken en kandidaten met allerlei maatschappelijke achtergronden is deze lijst herkenbaar voor onze inwoners en representatief voor hoe we als CDA Woerden willen zijn en werken. Samen willen we verder bouwen aan onze gemeente.”

Floris Bakker

Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Natuurlijk begraven wordt mogelijk in Woerden Algemeen 4 aug, 11:10
Afbeelding
Foutieve naam bij foto Jaap van der Does Algemeen 4 aug, 10:45
Afbeelding
Suppend Woerden verkennen Algemeen 4 aug, 08:32
Afbeelding
Kaartjes voor Woerdense Vakantieweek Algemeen 4 aug, 08:30
Afbeelding
Fortentocht door Altena Algemeen 4 aug, 08:25
Afbeelding
‘Wat als mijn tijd is gekomen?’ Algemeen 3 aug, 09:34
Afbeelding
Genieten van het rondje om de kerk Algemeen 3 aug, 08:37
Afbeelding
Lief en leed op de foto in de Betekenisweek Algemeen 3 aug, 07:39