• In de binnenstad van Woerden worden op de eerste Zoete Zaterdag (4 december) suikerspinnen uitgedeeld.
• In de binnenstad van Woerden worden op de eerste Zoete Zaterdag (4 december) suikerspinnen uitgedeeld. (Foto: stockfoto)

Drie ‘Zoete Zaterdagen’ in Woerdense binnenstad

  •   keer gelezen

WOERDEN • Om het winkelen in Woerden nog gezelliger te maken, organiseert het BIZ Stadshart met de gemeente drie ‘Zoete Zaterdagen’ in december.  


Door de binnenstad sfeervol aan te kleden en vertier aan te bieden aan bezoekers, hopen beide partijen meer publiek naar Woerden te halen en zo de lokale ondernemers een hart onder de riem steken in deze moeilijke periode.

Suikerspinnen
Op de eerste ‘Zoete Zaterdag’ (zaterdag 4 december) lopen er lenige acrobaat roetveegpieten in de binnenstad om het winkelend publiek nog even hét Sinterklaasgevoel mee te geven. En om het helemaal af te maken, worden er suikerspinnen uitgedeeld.

Op zaterdag 11 december staat er een Charles Dickens orkest met zoete kerstliedjes en rijdt er een kersttreintje rond voor de allerkleinsten. In het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 december wordt afgesloten met zingende Charles Dickens artiesten en wordt er weer wat lekkers uitgedeeld.

Gratis
Al het vertier op deze dagen vindt plaats tussen 12.00 en 16.00 uur. Dit alles passend binnen de huidige coronamaatregelen. Wie de auto in één van de parkeergarages zet, parkeert het eerste uur gratis.

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten