Logo woerdensecourant.nl


Foto: Specsavers

Stem op uw favoriete goede doel uit Woerden

Twaalf goede doelen uit Woerden meldden zich de afgelopen weken aan voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt. Nu is het aan de inwoners van Woerden welke lokale initiatieven er doorgaan naar de finale, door te stemmen op hun favoriete goede doel. Het winkelteam van Specsavers Woerden kiest uit deze drie finalisten een winnaar waar vervolgens gedurende het hele jaar in de winkel voor wordt gespaard. Stemmen kan tot en met 30 november 10.00 uur via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Ieder jaar verkiezen alle winkels van de optiekketen één lokaal goed doel waar zij een jaar lang voor gaan sparen. Voor elke klant die een bril of hoortoestel koopt wordt een vast bedrag opzijgezet. In totaal worden er jaarlijks zo’n 130 lokale initiatieven door heel Nederland gesteund. Ook locatie Woerden draagt op deze manier een steentje bij aan de lokale gemeenschap.

Marijke van Leeuwen: "Wij zijn erg onder de indruk van de aanmeldingen die we hebben ontvangen van mooie initiatieven hier uit de omgeving. Het liefst steunen we ze allemaal, maar we zullen er één moeten kiezen die aan het einde van spaarjaar 2018 een financiële bijdrage van ons ontvangt."

Stemmen

De goede doelen waarop de inwoners kunnen stemmen zijn: Careyn, Fast forward Sports Woerden, NPV zorg voor het leven, Scouting Woerden, Speelgoedbank Woerden, Speelotheek Woerden, Stichting De Kievit, Stichting De SamenwerkingsUnie, Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken, Stichting Thuishuis Woerden, Stichting Verkeersregelaars Woerden, Straattheaterfestival Woerden.

Stemmen kan tot en met donderdag 30 november 10.00 uur. Op 7 december maakt Specsavers Woerden bekend voor welk lokaal doel zij gaat sparen.

www.stichtingspecsaverssteunt.nl

Meer berichten

Shopbox