<p>&bull; Winkeliers delen tegoedbonnen uit die bij de plaatselijke horeca ingeleverd kunnen worden als deze weer open zullen gaan.&nbsp;</p>

• Winkeliers delen tegoedbonnen uit die bij de plaatselijke horeca ingeleverd kunnen worden als deze weer open zullen gaan. 

Woerdense winkeliers hangen posters op en delen tegoedbonnen uit als steun voor horeca

  •   keer gelezen

WOERDEN • Bij winkeliers in de binnenstad van Woerden hangen sinds vrijdag posters om de horeca en cultuursector een hart onder de riem te steken. 


Op de posters staan leuzen als: ‘Zij zijn nog steeds de sjaak, wij steunen de horecazaak’, ‘Een binnenstad zonder horeca is als een taartje zonder slagroom’, en ‘Een binnenstad zonder cultuur is als Nick zonder Simon’. 

Koffiebonnen
Niet-essentiële winkels zijn al bijna een week open waarmee de winkeliers uiteraard blij zijn. Horecazaken en culturele instellingen blijven vanwege de geldende coronamaatregelen vooralsnog dicht. Om de lokale horeca te steunen geven de winkeliers koffiebonnen, glaasjes prosecco en tegoedbonnen voor een pint in het café weg aan klanten. Deze tegoedbonnen hebben zij ingekocht bij de horecagelegenheden in het centrum.

Iedere winkelier ondersteunt de actie op zijn of haar eigen manier. De één geeft volledig willekeurig bonnen aan klanten, de ander heeft er een speciale actie omheen bedacht. De verschillende initiatieven zijn terug te vinden op de social media van Stadshart Woerden. BIZ Vereniging Stadshart Woerden geeft daarnaast complete etentjes weg door middel van social media acties

www.stadshartwoerden.nl/woerden-steunt-de-horecazaak/

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten