De bijeenkomst werd bijgewoond door bestuurders van 60 verenigingen en stichtingen en uiteraard door alle prijswinnaars met aanhang. FOTO: Jos Didden
De bijeenkomst werd bijgewoond door bestuurders van 60 verenigingen en stichtingen en uiteraard door alle prijswinnaars met aanhang. FOTO: Jos Didden (Foto: naam is opgevraagd)

VSB Fonds Woerden geeft 120.000,00 euro extra weg

Het jubilerende VSB Fonds Woerden heeft afgelopen zaterdag in een speciale bijeenkomst in de Petruskerk 120.000,00 euro aan prijzengeld verdeeld. In verband met het 25-jarig jubileum van het fonds had men een prijsvraag uitgeschreven waar stichtingen en verenigingen maar ook particulieren aan mee konden doen.

Woerden - In totaal waren er 90 inzendingen. Tijdens de feestelijke bijeenkomst was er ook muziek van Carol Ruiz op piano en zang van sopraan Tamar Niamut. Burgemeester Victor Molkenboer haalde in zijn toespraak aan dat het VSB Fonds Woerden als 'de suikeroom van Woerden' mag worden gezien door dat zij veel projecten en activiteiten financieel ondersteunt. Stichting Thuis Woerden, RPL Woerden, Tafeltennisvereniging Woerden, WTC Woerden en een samenwerkings-initiatief van de Voedselbank, het Futura College en stichting Haanwijck mochten ieder 10.000 euro in ontvangst nemen. De prijzen van 5.000 euro gingen naar Stichting Jeugd-Punt, Kiwanisclub Woerden, Harmonie De Vriendschap, THOR, Zorgpension Woerden, Albert Schweizer Scoutinggroep en Stichting Elsa. Voor Ieder een Kans, Autisme Info Centrum, Fanfare Excelsior, Polsstokclub Zegveld en Stichting Klein Houtdijk ontvingen een bedrag van 2.500 euro. De inzendingen van 14 particuliere ideeën werden beloond met een bedrag van 1.000 euro.

FOTO: Jos Didden

Meer berichten
Shopbox