Logo woerdensecourant.nl


Tijdens het Stromenlaan Treffen werd een oproep gedaan om het buurtplatform te voorzien van een bestuur.
Tijdens het Stromenlaan Treffen werd een oproep gedaan om het buurtplatform te voorzien van een bestuur. (Foto: PR)

Enthousiast Stromenlaan Treffen

Honderd deelnemers bezochten zondagmiddag café Walzicht vanwege het 40 jarige bestaan van de Stromenlaan. Op deze enthousiaste drukte was de organisatie goed voorbereid. De middag had een vrijblijvend karakter was bewust laagdrempelig en dus moesten de organisatie ook rekenen op veel belangstelling.

Woerden - Halverwege de middag hield Michael Stallvord een toespraak waarin hij vertelde dat dit Stromenlaan Treffen de opmaat was voor een veel groter feest over tien jaar als de buurt dan vijftig jaar bestaat.

Hij droomt van een groots feest met een podium in het midden van de straat. Van een afgesloten Stromenlaan met een omleiding via de Dieze heen en over de Vecht terug. Misschien moest het gehoor zijn droom zelfs wel breder trekken naar een feest voor de hele wijk Molenvliet. De gemeente Woerden heeft totaal 9 wijkplatforms ingericht. De wijk Molenvliet heeft een buurthuis maar al drie jaar geen actief wijkplatform meer. Het is toch jammer dat de gemeente geen contact heeft met de wijk of andersom de wijk geen goed contact heeft met de gemeente. Daarom deed Michael een oproep naar de aanwezigen en de inwoners van Molenvliet om het buurtplatform weer opnieuw te voorzien van een bestuur.

Meer berichten

Shopbox