• Piet van Dieren (links) krijgt van zijn uitgever het eerste exemplaar van zijn boek 'Het Meesterplan van de Nieuwe Wereldorde' aangeboden. In twee hoofdstukken van dit deel vormt Kasteel de Haar het decor voor de actie.
• Piet van Dieren (links) krijgt van zijn uitgever het eerste exemplaar van zijn boek 'Het Meesterplan van de Nieuwe Wereldorde' aangeboden. In twee hoofdstukken van dit deel vormt Kasteel de Haar het decor voor de actie. Foto: aangeleverd

Harmelense schrijver brengt spannende actiethriller uit

Algemeen 787 keer gelezen

HARMELEN • De Harmelense schrijver Piet van Dieren heeft een nieuw boek uitgebracht. ‘Het Meesterplan van de Nieuwe Wereld Orde’ is een actiethriller over een groep nietsontziende mensen die met onthutsend gemak de wereld op zijn kop zetten. 

Hoofdpersoon in het boek is een forensisch patholoog die bij de NYPD werkt. Hij ontdekt in september 2029 een samenhang tussen de plotselinge dood van vijf mannen. Deze mannen blijken allen ‘wegbereiders’ te zijn, betrokken bij het ‘Meesterplan van de Nieuwe Wereld Orde’. Ze hebben de opdracht om de financiële wereld, de politiek, de industrie, de religie en de techbedrijven - de belangrijkste pijlers onder de gevestigde orde - omver te werpen. 

Het boek is het tweede deel van de vierdelige boekenserie ‘Duivelsperspectief’ die de auteur dit jaar uitbrengt. Deel drie met de titel ‘Engelgambiet’ zal eind mei gepubliceerd worden, terwijl het laatste deel (’Nieuwe Kinderen’) is voorzien voor eind dit jaar. Alle delen verschijnen, via alle bekende kanalen, als paperback, e-book en luisterboek. 

www.duivelsperspectief.nl 

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Opnieuw ongeluk op Limesbrug in Woerden 112 7 uur geleden
Afbeelding
Sint-actie Stadshart Woerden levert ruim 5 duizend euro op Algemeen 8 dec, 16:18
Afbeelding
Silent disco keert terug bij El Rey in Woerden zakelijk 8 dec, 16:15
Afbeelding
3FM-dj’s gaan spelen in de Speelfabriek in Woerden Algemeen 8 dec, 15:34
Afbeelding
Kapel Weddesteyn in Woerden aangewezen als gemeentelijk monument Algemeen 7 dec, 16:32
Afbeelding
Dorpsplatform: ‘Harmelen is het zat’ Algemeen 7 dec, 16:30
Afbeelding
Meer Bomen Nu oogst zaailingen in Woerdens Brediuspark Algemeen 7 dec, 16:25
Afbeelding
Na twee dagen actie genoeg geld voor AED in de straat Algemeen 7 dec, 16:22