• Piet van Dieren (links) krijgt van zijn uitgever het eerste exemplaar van zijn boek 'Het Meesterplan van de Nieuwe Wereldorde' aangeboden. In twee hoofdstukken van dit deel vormt Kasteel de Haar het decor voor de actie.
• Piet van Dieren (links) krijgt van zijn uitgever het eerste exemplaar van zijn boek 'Het Meesterplan van de Nieuwe Wereldorde' aangeboden. In twee hoofdstukken van dit deel vormt Kasteel de Haar het decor voor de actie. Foto: aangeleverd

Harmelense schrijver brengt spannende actiethriller uit

Algemeen 1.011 keer gelezen

HARMELEN • De Harmelense schrijver Piet van Dieren heeft een nieuw boek uitgebracht. ‘Het Meesterplan van de Nieuwe Wereld Orde’ is een actiethriller over een groep nietsontziende mensen die met onthutsend gemak de wereld op zijn kop zetten. 

Hoofdpersoon in het boek is een forensisch patholoog die bij de NYPD werkt. Hij ontdekt in september 2029 een samenhang tussen de plotselinge dood van vijf mannen. Deze mannen blijken allen ‘wegbereiders’ te zijn, betrokken bij het ‘Meesterplan van de Nieuwe Wereld Orde’. Ze hebben de opdracht om de financiële wereld, de politiek, de industrie, de religie en de techbedrijven - de belangrijkste pijlers onder de gevestigde orde - omver te werpen. 

Het boek is het tweede deel van de vierdelige boekenserie ‘Duivelsperspectief’ die de auteur dit jaar uitbrengt. Deel drie met de titel ‘Engelgambiet’ zal eind mei gepubliceerd worden, terwijl het laatste deel (’Nieuwe Kinderen’) is voorzien voor eind dit jaar. Alle delen verschijnen, via alle bekende kanalen, als paperback, e-book en luisterboek. 

www.duivelsperspectief.nl 

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Tiende editie Woerdens Bockbier Festival Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Provincie Utrecht vraagt weer aandacht voor lange remweg trams: meer dan 40 meter! Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Column Mirte Damen: Nacht van Woerden Nieuws gisteren
Afbeelding
'Laat natuur op Woerdense bastions met rust' Nieuws gisteren
Afbeelding
Bankje voor 'wandelstad' Woerden Nieuws gisteren
Afbeelding
Meer fietsen gestolen in Harmelen 112 gisteren
Afbeelding
Feestelijke finale Robs Kaastour op Kerkplein Woerden Nieuws gisteren
Afbeelding
Romaysa (15) houdt pitch over toekomst onderwijs Nieuws gisteren