Afbeelding
Foto: Vallen Living
advertorial

Vallen Living in Harmelen: ‘Wij vertalen woonwensen naar een droominterieur’

23 jun, 11:05 Algemeen 258 keer gelezen

HARMELEN • Of het nu gaat om een nieuw huis, een bestaande woning of verbouwing: de interieuradviseurs van Vallen Living zorgen in alle gevallen voor een fantastische interieur. 

Het inrichten van een woonruimte is leuk, maar tegelijkertijd best lastig. Waar moet je beginnen? Het is aan te raden om eens langs te gaan bij Vallen Living in Harmelen.

Showroom
De ontwerpstudio langs de Leidsestraatweg beschikt over een showroom van maar liefst 2000m2 aan wooninspiratie. “Wij hebben echt alles voor je interieur”, vertelt Martijn Haaksman van Vallen Living. “Stijlvolle meubelen, raamdecoratie, verlichting, bedden en vloeren van de mooiste merken. Bovendien geven wij persoonlijk interieuradvies als daar behoefte aan is.”

Vaak komt zo’n advies tot stand na een bezoek aan de showroom. “Mensen komen hier langs, om te kijken voor een nieuwe bank of vloer. Als onze interieurontwerpers doorvragen, blijkt vaak dat daar nog een vraag onder ligt: ‘hoe maak ik één geheel van mijn inrichting?’ of ‘hoe krijg ik meer sfeer in mijn interieur?’ Onze professionele ontwerpers kunnen daarbij helpen.”

Interieuradvies
Een goed interieuradvies begint met een goed gesprek. “De wensen van de klant zijn voor ons het beginpunt van elk ontwerp. Onze taak is om die wensen te vertalen naar een droominterieur.”


Anthony Trabano

Niet iedereen heeft behoefte aan een compleet advies; dat hoeft ook niet. Sommige klanten zijn ook geholpen met enkel een nieuw vloerkleed of wat accessoires. Toch komen de meeste klanten juist voor dat totaaladvies: “De meeste mensen richten maar een aantal keer in hun leven een woning in. Hier doen we dat meerdere keren per dag. Die ervaring zie je terug in het eindresultaat.”

3D-ontwerp
Aan de hand van iemands wensen en stijl maakt de interieuradviseur een 2D of 3D-ontwerp. Haaksman: “Vooral met een 3D-ontwerp komt je interieur helemaal tot leven. Je ziet dan hoe die vloer of die lamp eruit ziet in je huis. En welke meubelen er het beste bij passen. Klanten vinden het vaak fantastisch als ze het ontwerp onder ogen krijgen.”

Die klanten gaan na het tweede gesprek volgens Haaksman ‘met huiswerk’ weer naar huis. “Er komt tijdens zo’n gesprek best veel op ze af, dus is het logisch om alles te laten bezinken. Na het tweede gesprek voeren we wijzigingen door en kunnen er afspraken worden gemaakt over de realisatie. Die kan door ons team van ervaren stoffeerders worden uitgevoerd. Wij regelen dus het hele proces, van A tot Z.” 

Wie vast inspiratie op wil doen, kan een kijkje nemen op de vernieuwde website van Vallen Living. Boek een afspraak op de website voor een gratis 2D-ontwerp.

Vallen Living Interieur & Design
Leidsestraatweg 26 • Harmelen
T: 0348-442664
E: info@vallenliving.nl
I: www.vallenliving.nl

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Derks Advocaten: al veertig jaar zacht op de persoon, hard op de inhoud Algemeen 15 aug, 15:20
Afbeelding
Opbrengst Montmartre voor Mantelmeeuw Algemeen 15 aug, 06:53
Afbeelding
Woerdense Vakantieweek stralend begonnen! Algemeen 14 aug, 12:01
Afbeelding
Buurtbus 524 sluit per 22 augustus beter aan op buslijn 120 Algemeen 14 aug, 11:51
Afbeelding
Het is bloedheet: Woerden zoekt het water op Algemeen 12 aug, 11:45
Afbeelding
Start herstelwerkzaamheden dijk in Snelrewaard: enige hinder voor watersporters Algemeen 12 aug, 08:12
Afbeelding
Van boer tot bord: ‘Proef het Groene Hart’ Algemeen 11 aug, 10:35
Afbeelding
Bestuurder onwel, met spoed naar ziekenhuis 112 10 aug, 09:19