Afbeelding
Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Jaar garantie en 500 euro extra inruil bij ‘Occassion Sensation’ Zeeuw & Zeeuw Woerden

28 jun, 13:08 Algemeen 71 keer gelezen

WOERDEN • Bij Zeeuw & Zeeuw Ford Woerden houden ze wel van een leuke actie op z’n tijd. Daarom organiseert de Ford-dealer momenteel de actie ‘Occasion Sensation’. Bij aankoop van een gebruikte auto krijgt je nu standaard 12 maanden garantie en ontvang je ook nog eens €500,- extra inruil voor de huidige auto. 

Bijkomend voordeel is dat je snel kunt rijden in je nieuwe auto, iets wat in de huidige tijd met lange levertijden ook een groot voordeel is. Vestigingsmanager Elbert van Voorden heeft speciaal voor deze actie groot ingekocht. In Woerden is dan ook een ruim aanbod aan jonge occasions te vinden.

Meerdere merken, maar geen Multi brand
Zeeuw & Zeeuw heeft meerdere vestigingen met diverse automerken, waaronder naast Ford; Nissan, Renault, Kia, Hyundai, Mitsubishi en Dacia. Typerend voor Zeeuw & Zeeuw is echter dat iedere vestiging gespecialiseerd is in 1 merk. De vestiging in Woerden is dan ook een echte Ford-dealer. Je zult er dus geen Renault vinden.

“Of het moet een occasion zijn. Want op dat vlak bieden we wel ieder merk aan.”, vertelt vestigingsmanager Elbert van Voorden. “Mijn collega’s en ik hebben ook écht iets met het merk Ford. Het is niet alleen ons werk maar voor velen ook hun hobby. “ 

Elbert: “Ford is heel divers. Je kunt een heel “dikke” auto kopen, een Mustang bijvoorbeeld. Wil je juist een auto die aansluit bij de duurzame visie van je bedrijf, dan kun je voor een elektrisch exemplaar gaan. Heb je een beperkt budget, maar wil je wel een leuke gezinsauto? Dan ga je voor een gebruikte Ford Focus. Het merk is over het algemeen heel betaalbaar.

Bovendien heeft Ford leuke klanten; het zijn vaak toegankelijke mensen die midden in de maatschappij staan. Dat past ook bij mijn persoonlijkheid.” De liefde voor het merk is bij Elbert in de loop der jaren gegroeid. “Toen ik hier 12 jaar geleden kwam stagelopen dacht ik: leuk begin. In de toekomst wilde ik liever werken voor een premiummerk, Maar het grappige is: inmiddels wil ik niets anders meer.”

Zeeuw & Zeeuw Ford Woerden
Niet alleen Elbert en zijn team blijken Ford-liefhebbers te zijn. Klanten wisten Zeeuw & Zeeuw de afgelopen jaren goed te vinden. De vestiging is dan ook enorm gegroeid. Elbert: “Daar ben ik heel trots op.” De reden dat de vestiging in Woerden zo goed loopt is volgens de manager een combinatie van goed inspelen op de vraag en wensen van de klant én vertrouwen creëren. 

“Wij maken bijvoorbeeld vaak een video voor de klant als we zaken tegenkomen bij een servicebeurt. In die video laten we zien wat er eventueel defect is en hoe we dat willen repareren of vervangen. Dat komt heel anders over dan wanneer je belt en zegt: “De remschijven moeten vervangen worden.” Het wordt altijd erg gewaardeerd en zorgt voor vertrouwen.”

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Derks Advocaten: al veertig jaar zacht op de persoon, hard op de inhoud Algemeen 15 aug, 15:20
Afbeelding
Opbrengst Montmartre voor Mantelmeeuw Algemeen 15 aug, 06:53
Afbeelding
Woerdense Vakantieweek stralend begonnen! Algemeen 14 aug, 12:01
Afbeelding
Buurtbus 524 sluit per 22 augustus beter aan op buslijn 120 Algemeen 14 aug, 11:51
Afbeelding
Het is bloedheet: Woerden zoekt het water op Algemeen 12 aug, 11:45
Afbeelding
Start herstelwerkzaamheden dijk in Snelrewaard: enige hinder voor watersporters Algemeen 12 aug, 08:12
Afbeelding
Van boer tot bord: ‘Proef het Groene Hart’ Algemeen 11 aug, 10:35
Afbeelding
Bestuurder onwel, met spoed naar ziekenhuis 112 10 aug, 09:19