Afbeelding
Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Grote ontwikkelingen bij De Boer Dental; nieuw bedrijfspand

Algemeen 834 keer gelezen

De afgelopen jaren is groei van De Boer Dental in een stroomversnelling geraakt. Dit bedrijf begon ooit met het verkopen van producten voor tandartsen, maar heeft zich inmiddels op alle medische instellingen gericht. Dit doet het bedrijf met verve, waardoor de firma genoodzaakt was om een nieuw bedrijfspand te openen. Recentelijk heeft De Boer Dental haar intrek genomen in een nieuw bedrijfspand in de Friese plaats Harkema.

Met dit nieuwe bedrijfspand speelt De Boer Dental perfect in op de toekomst. In de afgelopen jaren liep het bedrijf namelijk tegen meerdere uitdagingen aan. “Door de juiste keuzes op het juiste moment te maken, hebben we een indrukwekkende groei doorgemaakt. Deze groei juichten we allemaal toe, maar bracht ook bijzondere uitdagingen met zich mee. Zo merkten we plots op dat we te weinig opslagruimte hadden”, aldus eigenaar Thomas de Boer.

Dat er te weinig opslagruimte was, had met eerdere ontwikkelingen te maken. De Boer Dental besloot aan het begin van de coronapandemie namelijk om zich op specifieke producten te richten. Grote hoeveelheden coronatesten, mondkapjes en nitril handschoenen werden geïmporteerd, waarna deze aan verschillende medische instellingen verkocht werden. Dit liep al snel goed, waarbij de firma ook nog eens de juiste connecties op had gedaan. Dat zorgde ervoor dat De Boer Dental gedurende de coronapandemie aan de blijvende vraag kon voldoen want velen wilden een corona zelftest kopen.

“De blijvende vraag zorgde bij ons voor meerdere uitdagingen. Zo hadden we extra personeel nodig, maar ook extra opslagruimte. Als tijdelijke oplossingen besloten we daarom om 1 bedrijfspand op het bedrijventerrein te huren. Dit werd al snel een tweede bedrijfspand en ook nog een derde en vierde pand. Op een gegeven moment hadden we producten in 4 bedrijfspanden liggen, waardoor we moeite hadden met het orderpicken. Voor sommige orders moesten we naar alle loodsen toe om de producten te verzamelen”. 

Door nu één centraal magazijn te openen, tracht De Boer Dental om dit gehele proces gemakkelijker te laten verlopen. Het doel is om efficiënter te werken en om daarmee aan de blijvende vraag van mensen en bedrijven die FFP2 maskers kopen willen te voldoen. Dat deze vraag blijvend is, is een stellige overtuiging van Thomas de Boer: “In de afgelopen jaren zijn we met veel medische instellingen samen gaan werken. Ik had verwacht dat deze op een gegeven moment afscheid zouden nemen, maar alle medische instellingen zijn als klant blijven ‘plakken’. Bovendien hebben wij ons aanbod steeds verder uitgebreid, waardoor wij elke medische instelling van A tot Z van dienst kunnen zijn”.

Het centrale magazijn is al met al een prima aanvulling voor De Boer Dental. Met dit bedrijfspand is men klaar voor de toekomst en voor alles dat komen gaat. Het nieuwe bedrijfspand van De Boer Dental is gevestigd op Bolster 20 te Harkema.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
IJsbaan op Kerkplein Woerden op 3 december open Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Nachtbrakers gezocht in Woerden Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Meer Woerdenaren moeten steun krijgen om energierekening te kunnen betalen Algemeen 25 nov, 15:46
Afbeelding
Dance Academy Woerden opent deuren nieuw pand Algemeen 25 nov, 11:39
Afbeelding
Stadshart Woerden speelt voor Sinterklaas Algemeen 25 nov, 11:36
Afbeelding
‘Polder Reijerscop meest geschikt voor plaatsing windturbines’ Algemeen 25 nov, 11:04
Afbeelding
Petruskerk in Woerden kleurt oranje in strijd tegen geweld tegen vrouwen Algemeen 24 nov, 14:55
Afbeelding
Column Mirte Damen: Bakkerij De Leeuw Algemeen 23 nov, 14:38