• Mirte Damen.
• Mirte Damen. Foto: Carla Vermeend

Column Mirte Damen: Ziggo Clowns

Algemeen 2.771 keer gelezen

Hi Ziggo, wat een walgelijk bedrijf zijn jullie. Jullie zijn zo bureaucratisch dat je er nooit doorheen komt. Ja je krijgt één of andere Miep aan de telefoon maar zij gaat je niet doorverbinden. Laat staan dat je iemand die beslissingsbevoegdheid heeft aan de telefoon krijgt. Je praat non-stop met clowns maar niet met God.  Een bedrijf vol clowns. Wat een horrorfilm. ‘Psssst wanna a balloon…?’ 

Wat is er gebeurd? Ik zal jullie de mand versie vertellen (kort, korter, mand). Mijn moeder er ik zijn opgelicht en besodemieterd door een deur aan deur verkoper van Ziggo! De situatie: deze grote klootzak heeft een order uitgeschreven en de handtekening van mijn moeder of van mij vervalst. Hoe zij er achter kwam ging als volgt. Zij kreeg een mail van Ziggo dat haar privé abonnement was veranderd naar een zakelijk abonnement en dat stond op mijn bedrijfsnaam. Maar met haar bankrekening etc alles.

Zij belde mij in paniek op. ‘Hi Mirt ik snap het niet. Ziggo heeft een mail gestuurd dat mijn contract is veranderd’. En zij stuurde mij de mail door. Het was echt waar…. Maar hoe in godsnaam kon dit.. Ik bellen met Ziggo. Na een uur kreeg ik de juiste persoon (dacht ik) aan de telefoon. En hij vertelde dat een deur tot deur verkoper dit heeft gedaan… Dat is raar, want mijn moeder is op vakantie en ik woon daar niet en mijn bedrijf zit daar ook niet….. Niemand was thuis. Dus dit was oplichting. 

Ik zei al gelijk tegen Ziggo dat dit valsheid in geschriften was en wij waren opgelicht. Pure identiteitsfraude! Nou dat is niet makkelijk… Ben nu 8 uur al aan de tel en de aangifte wordt gedaan tegen Ziggo. En zij doen niks… Zij zien het als een “verkeerde bestelling” en blijven daarbij.. Echt van de zotte! Het is echt een serieuze strafbare handeling en u neemt mijn moeder en mij niet series. Nu hebben we eindelijk de mail van de juridische afdeling. Maar zijn nog niet geholpen! Wellicht zijn er meerdere Woerdenaren getroffen door Ziggo? Surf dan naar: https://www.ziggo.nl/klantenservice/contact/formulier

Tja de vakantie van mijn moeder was echt veel minder leuk en dat is een understatement. Ze is bijna 75. 

Hey Ziggo, wat een geweldig voorbeeld zijn jullie van hoe het dus niet moet. Stelletje enorme amateurs! Wat een kwalijke schande is het.  Wellicht een goed idee om voortaan jullie zelf ook als clown te kleden. Dan herkennen we jullie ook. Maar dit is zelfs een belediging voor het fantastische clowns gilde! Sapperdeflap, Bumbaloo en alle me maggies er nog ééns aan toe zeg! Dag vogels, Dag bloemen, Dag Ziggo!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
IJsbaan op Kerkplein Woerden op 3 december open Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Nachtbrakers gezocht in Woerden Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Meer Woerdenaren moeten steun krijgen om energierekening te kunnen betalen Algemeen 25 nov, 15:46
Afbeelding
Dance Academy Woerden opent deuren nieuw pand Algemeen 25 nov, 11:39
Afbeelding
Stadshart Woerden speelt voor Sinterklaas Algemeen 25 nov, 11:36
Afbeelding
‘Polder Reijerscop meest geschikt voor plaatsing windturbines’ Algemeen 25 nov, 11:04
Afbeelding
Petruskerk in Woerden kleurt oranje in strijd tegen geweld tegen vrouwen Algemeen 24 nov, 14:55
Afbeelding
Column Mirte Damen: Bakkerij De Leeuw Algemeen 23 nov, 14:38