• Twan de Bas en Marco de Jong.
• Twan de Bas en Marco de Jong. Foto: aangeleverd
advertorial

Uniek in Woerden: fit in 20 minuten per week

Algemeen 1.907 keer gelezen

WOERDEN • Zeg zelf: het lijkt te mooi om waar te zijn. Fit worden in slechts 20 minuten per week. Toch is het vanaf dinsdag 1 november mogelijk in Woerden. Op die dag opende fit20 Woerden haar deuren in het bedrijf-verzamelpand aan de Pelmolenlaan 16, tegenover het St. Antonius ziekenhuis. 

Daarmee heeft ook Woerden een eigen vestiging van de snelgroeiende fitnessformule. Marco de Jong (studio eigenaar) en Twan de Bas (studiomanager) zijn gecertificeerde personal trainers die Woerden en omstreken nog gezonder en fitter willen maken. De formule is uniek en sluit volledig aan bij deze tijd. fit20 Woerden is de 130ste fit20-studio van Nederland.

fit20 is een innovatieve trainingsmethode. Studio- eigenaar en personal trainer Marco de Jong: “De trainingsmethode laat snel resultaat zien en mensen zijn binnen drie maanden fitter, sterker en soepeler. Deze ervaring heb ik ook in Alphen en Waddinxveen waar ik twee succesvolle studio’s heb opgebouwd. Maar er zijn meerdere factoren het benoemen waard. fit20 beoefen je met een personal trainer, op afspraak en met waarborging van privacy. In feite reserveer je de modern ingerichte studio en personal trainer voor 20 exclusieve minuten. Beoefenaars van alle leeftijden –getraind of ongetraind- kunnen zich of alleen of met een vaste duo-partner aanmelden.’’

Spierfalen
Bij fit20 wordt getraind volgens het principe van spierfalen. Deze intensieve vorm van trainen geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam reageert door zich aan te passen in kracht, souplesse en lenigheid. De training is volkomen verantwoord dankzij de slow motion uitvoering van de oefeningen. Door de lage temperatuur, 17 graden, in de studio in combinatie met de korte uitvoering per oefening, kunnen beoefenaars trainen in dagelijkse kleding zonder te transpireren. Omkleden en douchen hoeft dus niet. Het trainen op afspraak maakt het goed inpasbaar in een drukke agenda en werkt als positieve stok achter de deur.

Gedreven en passievol
Twan de Bas, zelf sporter in hart en nieren is één en al enthousiasme. “Mensen omarmen met onze formule echt een duurzame manier van sporten, waar ze niet na twee of drie maanden het enthousiasme bij verliezen. Daarnaast komen mensen vaak sceptisch binnen maar zijn na de vrijblijvende proeftraining positief verrast en worden lid. We staan te trappelen om Woerden te veroveren.”

Wie een vrijblijvende kennismakingstraining wilt reserveren, kan dat doen via www.fit20woerden.nl. Ook is de studio telefonisch bereikbaar op: 0348-76032 of 06-48883066 en kan er een afspraak gemaakt worden. “We roepen iedereen op om een afspraak te maken voor een proefles. Want doen is geloven”, besluit Marco.

Over fit20
fit20 is een preventieve gezondheidstraining gebaseerd op wetenschappelijke studies en onderzoeken. fit20 heeft in Nederland 130 studio’s, verspreid over Nederland en acht in- company studio’s bij grote gerenommeerde bedrijven als Ahold en Heerema. In 2015 is fit20 uitgebreid naar het buitenland. Iedere fit20 studio is ingericht met hoogwaardige apparatuur. Alle Personal Trainers bij fit20 zijn deskundig opgeleid voor de meest effectieve begeleiding van de klant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Naast het criterium is er ook een fiets- en toertocht door het Groene Hart.
Zevende editie Ronde van Woerden Nieuws 26 mrt, 20:41
• De oversteek bij de kruising Polanerbaan met de Stationsweg is een knelpunt als het gaat om de verkeersveiligheid.
Woerden wil veiliger fietsroutes van en naar dorpen Nieuws 26 mrt, 20:26
• In een benedenwoning aan de Rembrandtlaan heeft dinsdagochtend brand gewoed.
Brand in appartement van portiekflat in Woerden 112 26 mrt, 08:51
• Niels de Jong in de nieuwe winkel van Natuurlijk Bloemen.
Natuurlijk Bloemen opent op Molenvliet nieuwe winkel ingezonden 26 mrt, 08:51
Afbeelding
Woerden zet gebiedsproces over plaatsing windmolens bij Harmelen 'gewoon' door Nieuws 25 mrt, 19:09
• Marja (links) van Recovery Divers dook in het water van de haven in Woerden en wist de autosleutel van Jetty te vinden.
Recovery Divers schieten te hulp in haven Woerden video 25 mrt, 18:59
• Derde doelpunt van Siveo.
Siveo knokt zich terug en wint van Gouda Sport 24 mrt, 17:25
Afbeelding
Jongeren proberen in kraan te klimmen op Woerdense bouwplaats 112 24 mrt, 17:13