Esmee door naar de landelijke halve finale

Halve turnfinale voor Esmee

Harmelen - Vier OKV-pupillen turnden 27 januari een wedstrijd in Amersfoort. Esmee Hettinga kwam op een mooie en welverdiende derde podium plaats en mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen. Esmee heeft zich geplaatst voor de landelijke halve finale die geturnd gaat worden in het weekend van 7 en 8 april in Nieuwegein.

De 4 OKV pupillen N3 hadden 27 januari hun turnwedstrijd in Amersfoort om zich nog te kunnen plaatsen voor de landelijke halve finale. Esmee Hettinga , Lucy Ouwerkerk, Frederieke Bosma en Lisa van Dijk turnde een sterke wedstrijd. Alle 4 hebben Ze laten zien waar ze de afgelopen weken zo hard op hebben getraind. Er werden mooie resultaten behaald maar de competitie was erg sterk en hoog.

Esmee kwam op een mooie en welverdiende 3de podium plaats en mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen. Esmee heeft zich geplaats voor de landelijke halve finale die geturnd gaat worden in het weekend van 7 en 8 april in nieuwegein.

Lucy die 5de werd met haar sprong kwam uiteindelijke op een 14 de plaats , frederieke op een 25ste en lisa op een 26ste plaats.

Meer berichten