Foto: Alexanderhoeve Kaas & Noten

Alexanderhoeve opent in Woerden

Goed nieuws voor liefhebbers van kaas, noten en andere lekkernijen; vrijdag 16 februari opent Alexanderhoeve de deuren aan de hoek Kruisstraat / Rijnstraat.

Woerden - Naast de Spakenbrugse viswinkel en tegenover Keurslager van Kesteren opent de nieuwe speciaalzaak met kaas en noten, gerund door de ervaren en gastvrije Jacqueline van Vliet. Alexanderhoeve is een franchise-organisatie die zicht richt op kaas en noten. Er zijn nu al 56 winkels in Midden-Nederland die vanuit Woerden worden bevoorraad en volgende week opent het eerste Woerdense filiaal.

Een no-nonsense organisatie, korte lijntjes en direct inspelen op wat de klant vraagt. Dat is het concept van Alexanderhoeve. De Alexanderhoeve ligt in Woerden aan de oever van de Oude Rijn. Hier is de basis van het bedrijf ontstaan. Alexanderhoeve houdt van het originele, authentieke product en levert kaas zoals die vroeger door de boeren werd gemaakt. In authentieke kuipen in handgewassen katoenen doeken. Gemaakt door de boerin zelf, dus echt handwerk. Alexanderhoeve heeft een groot assortiment Noord-Hollandse kazen die in de eigen pakhuizen liggen te rijpen. Dat is ook wat Alexanderhoeve met de winkel wil uitstralen: toegankelijkheid met authentieke producten. Het gaat om de beleving van de klant maar met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze winkel is een mooie aanvulling op het productassortiment binnen Stadshart Woerden.

Er is voor nieuwe klanten, zolang de voorraad strekt, een actie waarbij de klant bij besteding van 5 euro een gratis Alexanderhoeve Big Shopper krijgt.

Meer berichten