Rentree coureur

Autocoureur Rob Severs maakt zijn comeback in de GT4 European Series. De racende BMW-dealer uit Woerden zal tijdens dit internationale topkampioenschap een team vormen met de sterke Duitse rijder Hendrik Still. 'In een zeer competitief veld met liefst 40 GT-bolides van veel verschillende merken, wordt dit een prachtige sportieve uitdaging', aldus Severs.

Woerden - Rob Severs is bepaald geen onbekende in de GT4 European Series. Met meerdere jaren GT4-ervaring, vele podiumplekken, twee vice-kampioenschappen en een prachtige zege op het Zandvoortse circuit in 2016, kent hij deze cup bijzonder goed.

Nadat Severs vorig seizoen had overgeslagen, is hij er dit jaar weer bij. Bij het Duitse team van Allied Racing zal hij een koppel vormen met Hendrik Still. Het duo bestuurt in 2018 een Porsche Cayman GT4 MR.
'Hendrik is een sterke, ervaren coureur. Met hem heb ik een teamgenoot aan wie ik mijzelf mooi kan meten. Daarnaast wordt Allied Racing semi-ondersteund door de Porsche-fabriek, is de auto lichter gemaakt en heeft deze bovendien iets meer vermogen gekregen. Alle ingrediënten voor een snel seizoen zijn aanwezig', vertelt Severs enthousiast.
'Dit is een kans die ik niet kon laten liggen. Vanuit mijn sportieve raceambitie gezien, is dit weer een heel mooie stap. 

Hoewel de eerste wedstrijd pas 7 april is, is het deelnemersveld al helemaal vol en bijzonder competitief. Er rijden straks fabrieksteams van onder andere Mercedes en Audi en ook Maserati's, KTM's, Camaro's en McLarens in de rondte. De hoeveelheid pk's wordt elk jaar indrukwekkender en de cup steeds leuker.'

Meer berichten
Shopbox