Wethouder Ten Hagen nam plaats in de heistelling en sloeg de eerste paal de grond in. Foto: Alex de Kuijper
Wethouder Ten Hagen nam plaats in de heistelling en sloeg de eerste paal de grond in. Foto: Alex de Kuijper (Foto: Alex de Kuijper)

Eerste paal project Le Perron geslagen

Op donderdag 8 maart is door wethouder Ten Hagen van de gemeente Woerden de eerste officiële paal geslagen van het appartementengebouw Le Perron in Woerden. In aanwezigheid van de toekomstige bewoners en andere belangstellenden is de officiële start van de bouw van dit project gestart.

Het appartementengebouw Le Perron bestaat uit 36 appartementen en 2 penthouses gelegen aan de Jan van Beierenlaan in Woerden. De hoogste woontoren van Woerden is het sluitstuk van Woerden Centraal waar eerder 71 woonhuizen en vier andere woontorens werden en worden gebouwd. Het appartementengebouw omvat een grote variatie aan appartementen; met oppervlaktes van 74 m2 tot 173 m2 en allen met ruime buitenruimtes en fenomenaal uitzicht over Woerden. In het derde kwartaal van 2019 zullen de appartementen worden opgeleverd en zullen de laatste bewoners van de wijk hun appartementen gaan betrekken. Na afloop van het slaan van de eerste paal werd er een toost uitgebracht op een voorspoedige bouwfase in een tent op het bouwterrein.

Meer berichten
Shopbox