De Beren restaurant in Woerden heropent na make-over

Het De Beren restaurant in Woerden is na een flinke make-over klaar voor een feestelijke heropening.  
Binnen een week is het gezellige restaurant in een stoer en eigentijds Beren-jasje gestoken. Vanaf dinsdag 29 mei is iedereen uit de Utrechtse plaats en de wijde omgeving welkom aan de Utrechtsestraatweg, om de 'all time favorites' van de vernieuwde menukaart te komen proeven. Zo pronken de beroemde sappige burgers, perfect gemarineerde saté en verse vis van de grill voor een vriendelijke prijs op de kaart.

Nieuwe eigenaar

Met ingang van 1 februari jl. hebben Yosief en Milkias Habtemicael het restaurant overgenomen.  Franchisenemers vader en zoon Habtemicael zijn ontzettend blij dat ze het restaurant eindelijk kunnen heropenen: "We zijn er helemaal klaar voor." Om de heropening te vieren zijn de hele maand juni spare ribs (3 ribben) voor 11,50.

Zaalverhuur

Restaurant De Beren Woerden beschikt ook over 2 grote zalen, ideaal voor vergaderingen, een feestelijke bedrijfsborrel, receptie, verjaardag of besloten diner. Door het aanbod van diverse groepsmenu's en borrelarrangementen, ben je hier aan het juiste adres.

Beren 'classics' van de grill

De deuren staan iedere dag vanaf 16.00 uur wagenwijd open voor hongerige gasten die trek hebben in  een borrel of diner. Gasten kunnen natuurlijk terecht voor de lekkerste traditionele gerechten zoals spareribs en saté. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen in gewicht naar keuze. Ook gezinnen zijn van harte welkom in het gezellige restaurant! Kinderen hebben een ruime keuze uit zes verschillende kindermenu's en krijgen een vrolijke Beren-ijsbeker als nagerecht.

Meer berichten