Het voormalig gemeentehuis van Kamerik heeft sinds vorig jaar nieuwe bewoners gekregen, Critical Minds.
Het voormalig gemeentehuis van Kamerik heeft sinds vorig jaar nieuwe bewoners gekregen, Critical Minds. (Foto: )

Critical Minds in het oude gemeentehuis

Het voormalig gemeentehuis van Kamerik heeft sinds vorig jaar nieuwe bewoners gekregen, Critical Minds. Critical Minds is een jonge organisatie die mensen uitdaagt het verschil te maken. Zij stimuleren verbetering op het gebied van tijd, materiaal en werkplezier.

Kamerik - Na een grote verbouwing, heeft Critical Minds afgelopen zaterdag 16 juni het pand feestelijk geopend in het bijzijn van de locoburgemeester van Woerden, Dhr. Bolderdijk. Zowel de inwoners van Kamerik, als familie en vrienden van alle Critical Minds kregen een kans om het pand te bekijken.

Het pand is verbouwd op een manier die bij Critical Minds past. Het is fris en toegankelijk, maar heeft toch haar klassieke sfeer behouden. Critical Minds heeft er bewust voor gekozen om zich in een landelijke, rustige omgeving te vestigen. Juist deze ruimte en rust zorgen ervoor dat er creativiteit kan plaatsvinden en inspiratie kan worden op gedaan. Dit past volledig bij de visie van Critical Minds, het combineren van fun, purpose and business.

Tijdens de opening vertelde eigenaren Floris Groeneveld en Tjardo Meulenbroek uit welk gedachtegoed Critical Minds is ontstaan en hoe dat de afgelopen jaren zich heeft ontwikkeld. Nu, zes jaar later en inmiddels gegroeid naar ruim 30 medewerkers kunnen ze wel stellen dat ze de goede richting op gaan.

Meer berichten