Arie-Jan Korver en Nico Hogenboom voor het nieuwe bedrijf aan de Leidekkersweg.
Arie-Jan Korver en Nico Hogenboom voor het nieuwe bedrijf aan de Leidekkersweg. (Foto: )

Dag Herstel Woerden opent haar deuren

Met ingang van 30 juni 2018 opent Dag Herstel Woerden haar deuren. Op deze dag vindt er een open huis plaats iedereen van 13.00 uur tot 16.30 uur welkom is op de Leidekkersweg 42-44 in Woerden. Dag Herstel Woerden is gespecialiseerd in schade herstel van personen- en bedrijfsauto's.

Woerden - Je kunt er terecht voor alle kleine schades van deukjes en krasjes tot dashboard- en interieurschades. Dag Herstel Woerden herstelt het allemaal, binnen één dag. Je kunt zelfs op het herstel wachten in de speciale kantoorruimte. Dag Herstel Woerden is een initiatief van twee ervaren en deskundige schadeherstellers; Nico Hogenboom en Arie-Jan Korver. Zij zijn beiden al jarenlang actief in de branche. Nico Hogenboom: "We zien de laatste jaren een tweedeling in de schadewereld ontstaan. Aan de ene kant heb je de grote schades, waarbij de auto soms wel langer dan een week in de werkplaats staat en aan de andere kant de kleine schades, ook wel cosmetische schades genoemd, die vaak binnen een dag hersteld kunnen worden. De klant kan er in feite op wachten." "In de nieuwe vestiging in Woerden gaan we voor dat laatste", zo vult Arie Jan Korver aan. "Klanten komen hun auto in de ochtend brengen en aan het eind van de dag is deze weer schadevrij. Zij kunnen op ons kantoor wachten en eventueel werken, maar ook een vervangende auto meenemen. De keuze is aan de klant".

"Ons nieuwe pand", zo vervolgt Hogenboom, "is gelegen aan de Leidekkersweg, in de buurt van de Gamma. Er is voldoende parkeergelegenheid. Een prachtige locatie, waar we met veel enthousiasme het bedrijf gaan beginnen".

In het kader van de start van Dag Herstel Woerden wordt op 30 juni een Open Huis gehouden. Iedereen, dus ook alle inwoners van Woerden en omstreken, is in de middag welkom van 13.00 uur tot 16.30 uur. Het adres is Leidekkersweg 42-44 in Woerden. "Als u een kleine schade wilt laten herstellen", zo besluit Korver", dan bent u natuurlijk altijd welkom. Ons telefoonnummer voor het maken van een afspraak is 0348 688 550.

Meer berichten